به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، در جلسه بررسی طرح های عمرانی حوزه های آب، فاضلاب و ورزش استان گفت: اکنون پیمانکارانی در شهرستان هایی که مشکل آب آشامیدنی و فاضلاب داشته اند انتخاب و اعتبار لازم نیز برای برطرف کردن مشکلات در این خصوص اختصاص داده شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون 600 میلیارد تومان برای برطرف کردن مسائل و مشکلات آبرسانی و فاضلاب شهرستان ها در نظر گرفته شده است، افزود: در مرحله نخست کار 300 میلیارد تومان در شهرستان های آبادان، خرمشهر، شوشتر، دزفول ، بندر امام، رامهرمز، ماهشهر، سوسنگرد، بستان، اندیمشک، شوش و هویزه در خصوص آبرسانی و فاضلاب هزینه شده و قرار است 300 میلیون تومان دیگر نیز در مرحله دوم برای شهرستان های باقی مانده تخصیص یابد.
استاندار خوزستان، تصریح کرد: در مجموع بیش از 900 میلیون تومان اعتبار برای آبرسانی و فاضلاب استان اختصاص داده شده که علاوه بر 600 میلیون تومانی که در دست داریم، 300 میلیون تومان دیگر نیز تا آخر سال به این بخش تعلق خواهد گرفت.
وی در ادامه به تسویه خانه های فاضلاب در شهرستان ها نیز اشاره کرد و ادامه داد: مشکلاتی که در این خصوص وجود داشت اکنون برطرف و مجوزهای لازم نیز اخذ شده و در مرحله اول کار در آبادان، خرمشهر، ماهشهر، بندرامام و شادگان با انتخاب پیمانکار صورت گرفته است.
وی همچنین از دریافت مجوز شورای اقتصاد خبر داد و با بیان اینکه اکنون به دنبال تأمین اعتبار و پشتیبانی دولت هستیم، به بررسی مسابل و مشکلات اماکن ورزشی شهرستان ها در خصوص کمبود ورزشگاه، سالن های ورزشی، خوابگاه ها و امکانات موجود در سالن ها پرداخته شد.
دکتر حجازی، با گله مندی از عملکرد پیمانکار ورزشگاه 5 مهر آبادان، اذعان داشت: پیمانکاری که اکنون کار ساخت و تخریب این پروژه را در دست دارد در این خصوص تجربه لازم را ندارد و از اداره کل ورزش و جوانان استان خواستاریم بر عملکرد این پیمانکار نظارت دقیق تری داشته باشد تا بیش از این بودجه اختصاص داده شده به این پروژه عظیم بی مورد از دست نرود.
وی با بیان اینکه پروژه های مهر ماندگار را هر چه سریع تر باید به بهره برداری برسانید، اضافه کرد: پروژه های بزرگی چون ورزشگاه 5 مهر آبادان و سالن هایی که مصوبه دولت هستند و پروژه هایی چون ورزشگاه های شهید مجدیان و شهید جهان آرا خرمشهر را نیز باید در اسرع وقت به نتیجه رساند.
استاندار خوزستان، از مدیران مربوطه خواست سالن های ورزشی را که مصوب شده اند و همچنان نیاز به بودجه دارند را شناسایی کرده تا کارهای نهایی آنها انجام گیرد و خاطر نشان کرد: بسیاری از این پروژه ها تا پایان تابستان با وقت گذاشتن قابل بهره برداری است.
وی اضافه کرد: سالن هایی بوده اند که علی رغم صرف هزینه های زیاد بلا استفاده مانده بودند و ما افرادی را مأمور آمارگیری این سالن های ورزشی کردیم و بیش از 700 سالن در استان شناسایی شدند که در دست ادارات و اداره کل ورزش و جوانان استان هستند.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات اصلی ما نگهداری سالن هاست، عنوان کرد: عده ای همیشه حرف از توسعه می زنند ولی از نظر ما در حال حاضر تجهیز و بازسازی سالن ها برای توسعه الزامی تر است و هیأت های ورزشی شهرستان ها نیز خودشان می توانند به اماکن ورزشی موجود رسیدگی کرده و از این سالن ها درآمد زایی کنند.
عالی ترین مقام دولت در خوزستان، برنامه ریزی در خصوص تکمیل، تجهیز و نوسازی سالن ها و زمین ها تا پایان سال را راه مؤثری برای توسعه اماکن ورزشی استان و پیشرفت در عرصه ورزش دانست و تأکید کرد: از این به بعد هر مدیری باید در سال حداقل دوبار به شهرستان ها سرکشی و با فرمانداران جلسه برگزار کند تا کارها با سرعت بیشتری پیش رود.
پایان پیام/
نظر شما