خبرگزاری شبستان //قم
بیت الغزل بیانات راهگشای مقام معظم رهبری در حرم مطهر امام (ره) و در بیست و سومین سالگرد فراق جانگداز پیر جماران، – البته به اعتقاد نگارنده- این فراز از سخنان معظم له بود که تاکید نمودند:« حرکت با نشاط به سمت قله ها یک ضرورت است. »
ایشان همچنین در این مراسم میلیونی خاطر نشان کردند: «... ایران و ایرانی در زیر پرچم اسلام، در سایه دعوت و حرکت الهی امام راحل عظیم الشأن، و با تکیه بر روح عزت ملی و استحکام ساختار درونی در همه ابعاد در حال پیشرفت هستند. »
رهبر فرزانه انقلاب در عین حال که بر لزوم حرکت بی وقفه در مسیر پیشرفت، تاکید کردند، رسالت و وظیفه مسئولان در این حرکت پرنشاط را بسیار سنگین توصیف نموده و فرمودند: « در این مسیر، هرگونه توقف، خودشگفتی و غرور، خود محوری، غفلت، اشرافی گری، لذت جویی، جمع کردن زخارف دنیوی، و تلاش برای کسب محبوبیت، برای مسئولین، ممنوع است و رسیدن به قله ها، تنها با این ممنوعیت ها امکان پذیر است ... ما مسئولین باید خود را از این آفات حفظ کنیم همچنانی که امام بزرگوار ما خود را حفظ کرد.»
شاید بتوان گفت، به عمرِ درخت تنومند انقلاب، دشمنان سعی در پمپاژ یاس و ناامیدی در سطح جامعه ایرانی که پس از برچیدن طاغوت 2500 ساله، انقلابی شده و می خواهد انقلابی بماند، داشته اند که شرح این ماجرا بر همگان روشن است و این مجال را یارای تفصیل آن نیست.
در واقع یکی از مهم ترین محورهای جنگ نرم فرهنگیِ استکبار جهانی " ترویج یاس و نا امیدی " در فضای عمومی جامعه ما بوده که گرچه از لحاظ شدت و ضعف در برهه های مختلف، نشانه های متفاوتی از خود بروز داده، اما همواره در دستور کار دشمنان جمهوری اسلامی قرار داشته است.
به عبارت دیگر، تاکتیک های دشمن در اتخاذ چنین استراتژی ای بوده که همواره و بنابر شرایط زمانی عوض می شده و می شود.
این مسئله از آن جا حائز اهمیت و توجه است که می دانیم مهم ترین موتور محرکه یک ملت در مسیر توسعه و پیشرفت، داشتن انگیزه و اراده والا می باشد. طبعا با از میان رفتن انگیزه در فرد و به تبع آن در جامعه، زمینه مساعدی برای بدبینی ودر نتیجه آن سستی، بی تفاوتی و کم کاری اعضای یک جامعه فراهم می شود و بدین ترتیب همان گونه که یک فرد ناامید در اداره امور زندگی شخصی خود دچار بحران می شود، یک جامعه مایوس نیز به دلیل از دست دادن جاذبه های انگیزشی خود، دچار سستی و رخوت شده و در این میان، قطعا از دستیابی به اهداف مورد نظر خویش باز می ماند.
از این منظر، بی جهت نیست که در آموزه های دینی ما نیز بر لزوم امیدآفرینی در جامعه و مقابله با عوامل و بسترهای ایجاد و گسترش یاس و ناامیدی تاکید بسیار شده است، کما این که در این تعالیم الهی، از یاس و نا امیدی به عنوان یکی از حربه های شیطان برای ممانعت از پیشرفت معنوی و مادی انسان یاد شده و حتی " نا امیدی از رحمت خداوند "، از بزرگترین گناهان کبیره توصیف شده است.
شکی نیست، اینک که ملت ایران با شتابی دوچندان در مسیر پیشرفت قرار گرفته، شیطان بزرگ و اعوان و انصارش در این قضایا، آرام نخواهند نشست؛ به همین خاطر است که از همه توش و توانِ رسانه ای و تجهیزاتی و فرهنگی خویش بهره می برند تا در اراده و انگیزه ملت ایران خللی ولو کوچک پدید آورند.
نکته ای که ذکر آن بس مهم و کلیدی است این که طبعا از دشمن، جز دشمنی نمی توان انتظار داشت اما از دوستان چطور؛ دوستانی که در لباس مسئولیت جمهوری اسلامی باید مراقب باشند که مبادا خدای ناکرده، عملکرد آن ها به نوعی در ایجاد فضای یاس و بدبینی در جامعه تاثیرگذار باشد.
به یقین، کوتاهی در انجام وظایف و نیز عدم جدیت آنان در مقابله با مثلث شوم فقر و فساد و تبعیض، به طور مستقیم یا غیر مستقیم در ایجاد این فضای مسموم که مورد رضایت همه دشمنان نظام اسلامی است، بسیار موثر خواهد بود.
تردیدی نیست که بی توجهی به چنین هشداری از سوی مقام معظم رهبری باعث خواهد شد که مسئولان، خواسته یا ناخواسته در پازل طراحی شده دشمن بازی کنند.
و بالاخره نکته پایانی، فرمایش دیده بان بیدار انقلاب که خطاب به جوانان، دانشجویان، مسئولان، علما، و افراد تاثیر گذار جامعه فرمودند: «باید حرکت به سمت قله ها ی پیشرفت از جمله در عرصه سیاست، علم و فناوری و بخصوص اخلاق و معنویت را بی وقفه ادامه دهیم و در مسیر حرکت، عیوب خود را برطرف کنیم.»
پایان پیام/
نظر شما