خبرگزاری شبستان//یزد
شهرک ها صنعتی نقش موثری در تسهیل سرمایه گذاری و حمایت از کار و سرمایه ایرانی بر عهده دارند و با فراهم کردن امکانات و زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاری می توانند در حمایت از تولید ملی به ایفای نقش بپردازند.
اکنون در استان یزد 30 شهرک و ناحیه صنعتی به وسعت 6 هزار و 500 هکتار وجود دارد و بیش از 800 واحد مستقر در این شهرک ها زمینه اشتغال 22هزار نفر فراهم کرده اند.
دکتر عبدالرضا شفیعی، سرپرست معاونت امور اقتصادی سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد با اشاره به نقش تاثیرگذار امکانات و زیرساخت ها در شکوفایی اقتصادی معتقد است: امکانات و فضاهای مناسب صنعتی بلااستفاده در شهرکهای صنعتی استان وجود دارد که باید آنان را شناسایی کرده و در اختیار سرمایهگذاران قرار داد.
وی با اشاره به قابلیت ها و پتانسیل های استان یزد به ویژه در بخش صنعت، گفت: بهره گیری از امکانات و فضاهای مناسب صنعتی بلااستفاده در شهرکهای صنعتی گامی بلند در راستای تحقق شعار سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، است.
سید مسعود عظیمی، مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد نیز با اشاره به اینکه احداث شهرک های صنعتی جدید در برنامه این شرکت قرار ندارد، برنامه آینده این شرکت را توجه به زیرساخت ها و کیفی سازی شهرک ها و نواحی ذکر کرد.
وی گفت: تقریبا نیمی از ظرفیت شرکت ها و نواحی صنعتی یزد تاکنون به سرمایه گذاران واگذار شده است و در صورت مراجعه سرمایه گذاران بر اساس نیاز آنان نسبت به آماده سازی و واگذاری اقدام خواهد شد.
سرپرست معاونت امور اقتصادی سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد گفت: این استان دارای ظرفیتهای بالقوه سرمایهگذاری در بخشهای مختلف به ویژه صنعت است که باید شکوفا شود.
عبدالرضا شفیعی اظهار داشت: اگر میخواهیم صنعت توسعه پیدا کند و این توسعه بر پایه سرمایههای موجود باشد، باید به فضاها و زیرساختهای موجود در این بخش توجه و نگاه ویژهای داشته باشیم.
وی عنوان کرد: امکانات، شرایط و فضاهای مناسب صنعتی بلااستفاده در شهرکهای صنعتی استان وجود دارد که باید آن را شناسایی کرده و در اختیار سرمایهگذاران قرار دهیم.
سرپرست معاونت امور اقتصادی سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد خاطرنشان کرد: استفاده از این زیر ساختها، این امکان را به سرمایهگذار میدهد که بهتر بتواند فعالیت اقتصادی خود را در بخش صنعت و تولید آغاز کند.
شفیعی با اشاره به سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، استفاده از فضاهای یاد شده را گامی مهم در راستای تحقق این شعار برشمرد و گفت: باید در راستای رونق فعالیتهای اقتصادی، به جای توسعه شهرکهای صنعتی، از فضاهای موجود که زیر ساختهای آن نیز آماده است، به بهترین نحو استفاده شود.
سرپرست معاونت امور اقتصادی سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد اضافه کرد: این امر کاهش هزینههای دولت و افزایش بهرهوری را به دنبال دارد و موجب کوتاه شدن زمان سرمایهگذاری، ایجاد زیرساختها و تسریع در روند ایجاد و راهاندازی واحدهای صنعتی در استان یزد میشود.
از سوی دیگر سید مسعود عظیمی، مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد اظهارداشت: بیش از 800 واحد به بهره برداری رسیده در 30 شرکت و ناحیه صنعتی استان یزد مستقرند و زمینه اشتغال 22هزار نفر را فراهم کرده اند.
عظیمی با بیان اینکه شهرک صنعتی یزد با10 هزار نفر برگترین شهرک صنعتی استان به شمار می رود، اظهارداشت: وسعت شهرک ها و نواحی صنعتی یزد بیش از 6 هزار و 500 هکتار است که تقریبا نیمی از آنان اشتغال شده است.
وی با بیان اینکه 50درصد زمین های شهرک ها ونواحی صنعتی تاکنون واگذار نشده است، تصریح کرد: اگر همین امروز متقاضی مراجعه کند بر اساس نیاز مشتری مراحل آماده سازی و واگذاری زمین به وی انجام می شود.
عظیمی با اشاره به اینکه توسعه، گسترش و احداث شهرک یا ناحیه صنعتی جدید در برنامه این شرکت قرار ندارد، افزود: کیفی سازی شرکت ها و نواحی صنعتی و تکمیل زیرساخت ها نظیر تصفیه خانه و سایر امکانات از برنامه های آتی شرکت شهرک های صنعتی است.
وی آب را مهم ترین مشکل در پیش روی این شرکت دانست و افزود: شرکت شرک های صنعتی اگر زمینی به فردی واگذار و اقدامی بر روی آن زمین انجام نگیرد، آن زمین را باز پس خواهد گرفت که البته استان یزد در این زمینه خیلی مشکل ندارد.
عظیمی اظهارامیدواری کرد: در سالی که با نام تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است با همت سرمایه گذاران ایرانی و یاری مسئولان و متولیان صنعت شاهد رشد سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در صنایع استان باشیم.
پایان پیام/
نظر شما