به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، هادی فیض منش، رئیس دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان، عصر گذشته (18 خرداد) در نشست کارگروه مشورتی کانون های تخصصی مساجد استان گفت: دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان جزو بهترین واحدهای اداره فرهنگ و ارشاد همدان هستند که برنامه های خاصی برای این کانون ها در سال 91 درنظر گرفته شده است.
وی با اشاره به تهاجمات فرهنگی دشمن علیه نظام اسلامی ایران اضافه کرد: دشمنان با انواع توطئه ها و تهاجمات و نظامی و ترورها در کشور ایران به این نتیجه رسیدند که با این روش کار را به جایی نخواهند رساند و تهاجمات فرهنگی را آغاز نمودند.
وی با بیان اینکه دشمن این هجمه فرهنگی را از ابعاد مختلف و به وسعت بالایی نسبت به ایران و نظام شروع کردند، تصریح کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری با هجمه بزرگ با ابعاد و گستره وسیع کار روبرو هستیم و باید به این مسئله توجه ویژه ای داشته باشیم.
رئیس دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان در ادامه گفت: شورای انقلاب فرهنگی در سال 72 اجرای مصوبه ای را برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار داد که در این مصوبه این وزارتخانه عهده دار اجرای برنامه های فرهنگی در حوزه مسجد شد.
فیض منش با بیان اینکه طبق این مصوبه وزارتخانه باید مساجد را شناسایی و کانون هایی را در دل این مساجد تشکیل میداد، افزود: وزارتخانه نیز این وظیفه را محول به ستاد عالی نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کرد.
وی، هدف از تشکیل این ستاد عالی را جذب جوانان به مساجد عنوان و تصریح کرد: دبیرخانه استان همدان در بدو سال های 73 و 74 با تشکیل 22 کانون فرهنگی و هنری مساجد شروع به کار کرد.
وی با اشاره به فعالیت های این دبیرخانه اظهار داشت: با شکل گیری این دبیرخانه، کار شناسایی مساجد و تشکیل کانون ها برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری آغاز شد.
رئیس دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان گفت: این روند شکل گیری کانون ها تا قبل از دولت نهم و دهم روند یکسان و یکنواختی داشت.
فیض منش با اشاره به توجه ویژه دولت های نهم و دهم به روند شکل گیری کانون های فرهنگی و هنری مساجد اضافه کرد: در این دولت ها یک مسیر جهشی در حوزه مسجد شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه در این دولت ها سطح توجه مدیران به این کانون ها بیشتر از گذشته است، تصریح کرد: حتی نمایندگان هم برای ارتقای این کانون ها وارد این موضوع شده اند.
وی با اشاره به فعالیت 380 کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح استان اظهار داشت: امروز در سطح استان با کانون هایی روبرو هستیم که در کشور حرف برای گفتن دارند.
رئیس دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان جزو بهترین کانون های کشور هستند.
فیض منش اضافه کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان چه در برنامه ریزی، اجرا وهمدلی و چه در همسویی و همفکربودن ممتاز هستند.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه های مشورتی برای بررسی مشکلات، برنامه ها، کمک ها و حمایت ها برای این کانون ها در استان تصریح کرد: این کارگروه ها هر 3 ماه یکبار در استان تشکیل می شوند.
وی با اشاره به تشکیل کانون های تخصصی در استان اظهار داشت: این کانون ها در رشته هایی همچون مهدویت، مشاوره، فناوری اطلاعات و غیره به صورت تخصصی فعالیت دارند.
رئیس دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد مانند یک اداره فرهنگی کوچک فرهنگ در محلات می توانند نقش بازی کنند.
پایان پیام/
نظر شما