ورود آخرین گروه از عمره گذاران دانشجو به میهن اسلامی

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: عملیات این دوره از عمره دانشجویی با اعزام حدود 31 هزار نفر از دانشگاهیان به سرزمین وحی به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ حجت الاسلام والمسلمین سید محمد رضا فقیهی، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور گفت: روز گذشته با ورود آخرین کاروان های دانشجویی به فرودگاه مهرآباد تهران، عملیات این دوره از عمره دانشجویی با اعزام حدود31 هزار نفر از دانشگاهیان به پایان رسید.
وی افزود: در این مرحله که از 25 بهمن ماه سال گذشته با اعزام اساتید به سرزمین وحی آغاز شد، 3850 نفر از اساتید دانشگاهها، 11 هزار پسر مجرد و 15 هزار زوج دانشجو تا 7 خرداد به سرزمین وحی مشرف شدند که روز گذشته با ورود آخرین کاروان ها به تهران،عملیات عمره دانشگاهیان در این مرحله که از 25 بهمن ماه سال گذشته آغاز شده بود، به اتمام رسید.


حجت الاسلام فقیهی با اشاره به برنامه های فرهنگی طول سفر اظهار داشت: با هماهنگی بعثه و سازمان حج و زیارت،500 دستگاه اتوبوس برای جابجایی زائرین دانشگاهی برای زیارات دوره پیش بینی شده بود. در این مدت همایش هایی با موضوعات مختلف و هفته ای سه بار، با حضور بیش از هزار نفر از زائرین دانشجو در محل بعثه مدینه و مکه برگزار می شد که در طول هفته حداقل 32 کاروان از دانشگاهیان در این جلسات حضور می یافتند. عمده مباحث جلسات زوج های دانشجو، بحث خانواده و مشاوره و در زمان پسران موضوعات مختلفی چون عترت شناسی و معنویت افزایی بود.
رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور ادامه داد:از دیگر برنامه های فرهنگی-مذهبی طول سفر که با همکاری بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت برگزار شد، می توان به جلسات هفتگی ویژه مدیران،روحانیون و معینه های کاروان های دانشجویی با حضور مسئولین بعثه، جلسات ویژه زائرین اهل سنت، جلسات ویژه نخبگان و برگزیدگان فرهنگی، مراسم اهدای جوایز به جوان ترین زوج ها در هر هفته، زیارات دوره ویژه در قالب زیارت شهدای فخ، بازدید از منطقه حنین و احرام مجدد در میقات جعرانه که محل مُحرم شدن پیامبر(ص) بود، دوره های مکه شناسی در هتل های دانشجویی، پیاده روی به سوی جمرات و مسجد بیعه، خدمات رسانی زائرین دانشجو به زائرین کهنسال کاروان های عادی، برگزاری مسابقات حفظ قرآن کریم. برگزاری جلسات پاسخگویی به شبهات وهابیت در زمان متاهلی که با استقبال مواجه شد.حضور مشاور خانم در مدینه منوره و مکه معظمه،حضور جدی و نقش آفرین معینه ها در کاروان های متاهلی، حضور سه مداح در مدینه و یک مناجات خوان در مکه، برگزاری زیارت جامعه کبیره از برنامه های ویژه این دوره از اعزام دانشگاهیان به سرزمین وحی بود.


وی ادامه داد:دانشجویان به عنوان "سقایه الحاج" در روزهای دوشنبه و پنچ شنبه از زائرین روزه دار با آب زمزم پذیرایی می کردند. همچنین گروهی از دانشجویان تعدادی ویلچر خریداری و با آن زائرین کهنسال را برای انجام اعمال عمره همراهی می نمودند.
وی افزود: از نقاط برجسته عمره دانشگاهیان در سال جاری کمتر بازار رفتن و کم خریدن کردن دانشجویان بود. دانشگاهیان تلاش می کردند بیشترین اوقات خود را به حضور در مشاعر مقدس مکه مکرمه و مدینه منوره بگذرانند. برگزاری حلقه های قرآنی در مسجدالنبی، مسجدالحرام و مسجد شجره چشم گیرتر از سال های گذشته بود به طوری که ماموران سعودی نمی دانستند چگونه ممانعت به عمل آورند.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 140214

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha