ترویج سنت های نادرست از جمله مهریه سنگین، مصداق بی تقوایی اجتماعی است

امام جمعه رفسنجان با اشاره به ضرورت لزوم تقوای فرهنگی و اجتماعی، بدعت گذاری و ترویج سنت های نادرست از جمله مهریه های سنگین، تشریفات و تجملات و مسائلی از این دست را از مصادیق بی تقوایی اجتماعی خواند.

امام جمعه شهرستان رفسنجان با بیان اینکه تقوا لازمه عبادات، سیاست، فرهنگ، اجتماع و... است به خبرنگار شبستان در کرمان، گفت: به دلیل حضور سلایق مختلف در نماز جمعه، توصیه به تقوا برای کاربردی کردن آن در این عرصه ها جزو ملزومات خطبه های نماز جمعه است.


حجت الاسلام عباس رمضانی، رعایت حق تقوا را از دیگر توصیه های امام جمعه ذکر و بیان کرد: رعایت حق تقوا به این است که انسان نهایت توان خود را در انجام واجبات و ترک محرمات به کار گیرد.


وی با استناد به آیاتی از قران کریم، تقوا را بهترین زاد و توشه دانست و ادامه داد: قران خود بهترین هدایت برای انسان های باتقواست و تقوا از انگیزه ها و دغدغه های پیامبران الهی و ائمه معصوم و در دوران غیبت جزو شئونات دین و امامت و ولایت است.


امام جمعه رفسنجان با اشاره به اینکه دعوت به تقوا در اکثر خطبه های نهج البلاغه و نیز در خطب رسول اکرم وجود دارد، تقوای عملی را مورد تأکید قرار داد و اقدام به برپاداشتن نماز، پرداخت خمس و زکات و توجه به حق الناس را از مصادیق تقوا برشمرد.


وی همچنین تقوای گفتاری و پایبند بودن به تعهدات کاری را از دیگر مصادیق تقوا خواند و ادامه داد: تقوای اعتقادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و... همه باید در جامعه مورد توجه باشد و متأسفانه امروز یکی از بزرگترین مشکلات کشورمان این است که عده ای، افراد را در گرداب های سیاسی وارد کرده و مردم را به آن سمت می کشانند.


حجت الاسلام رمضانی با استفاده از ایات 11 و 12 سوره حجرات دستورات 6 گانه اخلاقی بیان شده در این آیات را مورد توجه قرار داد و رعایت ان را باعث تحقق تقوای اعتقادی دانست.


وی با اشاره به ضرورت لزوم تقوای فرهنگی و اجتماعی، بدعت گذاری و ترویج سنت های نادرست از جمله مهریه های سنگین، تشریفات و تجملات و مسائلی از این دست را از مصادیق بی تقوایی اجتماعی خواند.


امام جمعه رفسنجان، توصیه به نظم در امور و اصلاح ذات البین را از دیگر توصیه های امام جمعه به نمازگزاران دانست و با اشاره به جایگاه نظم در زندگی، موفقیت بسیاری از بزرگان از جمله امام خمینی(ره)شهید مطهری، علامه طباطبائی، امام خامنه ای، ایت الله مکارم و بزرگان دیگر را نتیجه رعایت نظم دقیق در زندگی انان عنوان کرد.
 

وی داشتن نظم در زندگی به ویژه در خانواده را کاهش دهنده آسیب های اجتماعی و قرار گرفتن فرزندان در طریق هدایت دانست و بیان داشت: کسی که اهل محاسبه در زندگی باشد به بن بست نمی رسد.


حجت الاسلام رمضانی به نظم در آوردن افرینش توسط خدای متعال را حاکی از وجود نظم حتی در جهان طبیعت خواند و ادامه داد: بشارت ها و انذارهای قرآنی هم مؤید وجود یک نظم ویژه در ایات و گواه حساب و کتاب در عالم است.


وی در خصوص ارتباط نظم با برنامه ریزی، گفت: نظم خود نوعی برنامه ریزی دقیق است.

 

پایان پیام/

کد خبر 140859

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha