حجت الاسلام دکتر محمدمهدی حائری پور، پژوهشگر و استاد حوزه مهدویت در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان بااشاره به برخی شبهات مطروح شده ازسوی برخی و به ویژه سران و طرفداران فرقه ضاله وهابیت، با گریزی به برخی عقاید وهابیت مبنی بر اینکه امام زمان(عج) هنوز متولد نشده است، گفت: افرادی که اطلاعات جامعی دارند، می دانند وهابیت به عنوان شاخه ای از مذاهب اسلامی مطرح نیست.
وی افزود: وهابیت در واقع فرقه ای است که سابقه طولانی ندارد و با عقاید همه مسلمین متفاوت است، در واقع این فرقه ضاله نسبت به همه مذاهب اسلامی و به ویژه شیعه، موضع خوبی ندارد.
این استاد حوزه مهدویت افزود: باید به شبهاتی که ازسوی وهابیت نسبت به مسئله ظهور و مهدویت مطرح می شود، پاسخ علمی داد. به بیان بهتر در این زمانه وظیفه علمای شیعه و متعهدان روشنگری و پاسخ به این شبهات از طرق مختلف ازجمله ارائه اطلاعات به مردم از طریق مجلات و کتب گوناگون است.
حجت الاسلام حائری پور ادامه داد: وهابیت در رابطه با ولادت امام زمان(عج) شبهه ای مطرح می کنند و معتقدند ایشان هنوزمتولد نشده است که ما عدله فراوانی در رد این موضوع و اثبات تولد امام عصر داریم، به جز ضرورت وجود حجت که همواره باید در آشکار و پنهان وجود داشته باشد، دلایل متعددی هست.
وی گفت: گزارش های تاریخی و مستدل بسیاری بر ولادت امام زمان(عج) وجود دارد، برای مثال امام حسن عسگری(ع) خبر از تولد فرزندشان دادند و افراد متعددی امام زمان(عج) را دیدند. چراکه ایشان تا سن 5 سالگی میان مردم بوده و غیبت شان آغاز نشده بود و در واقع آغاز غیبت کبری امام زمان(عج) بعد از شهادت پدرشان رقم خورد.
این محقق افزود: علمایی مانند شیخ صدوق و شیخ کلینی گزارش های مختلفی درمورد ولادت امام عصر ارائه کردند. ضمن آنکه اگر در این میان مخالفتی هم با این دو عالم باشد، از میان علمای اهل سنت نیز افراد زیادی مانند (محی الدین عربی) که از بزرگان اهل سنت محسوب می شود، به ولادت امام عصر اعتراف کردند و گفته اند ایشان متولد شده است. درست در همان سالی که شیعه اعتقاد بر ولادت حضرت قائم(عج) دارد.
این پژوهشگر و استاد حوزه مهدویت با بیان اینکه نیاز انسان ها به حضور هدایت گر و امام هرگز به پایان نمی رسد، اظهارکرد: در کنار نیاز انسان به معصومین، از ظهور امام آخر یعنی حضرت قائم(عج) به عنوان یک ضرورت یاد می کنند.
وی افزود: نیاز انسان ها به امام عصر در طول زمان غیبت، روز به روز جدی تر می شود، باید توجه داشت در دوره ای که بشر امام را نمی بیند، همواره با مسائل گوناگون، انحطاط اخلاق و افول معنویت مواجه بوده و هست تا بدان جا که امروز به رغم پیشرفت های متعدد بشر رو به سقوط در دره گمراهی هاست.
این پژوهشگر ادامه داد: در طول اعصار گذشته، آدمیان همواره منتظر آمدن یک مُصلح بودند که بتواند آنها را در امور مختلف یاری و نهایتا از بیداد و ستم نجات دهد و قطعا در شرایط و اوضاعی که در دوره فعلی انسان ها در آن سیر می کنند، این نیاز مضاعف می شود. ضمن آنکه با وجود صدای طبل انسان دوستی زدن، همچنان جنگ در دنیا وجود دارد.
پایان پیام/
نظر شما