به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران، امروز(23خرداد) در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اظهار کرد: دربحث ترویج فرهنگ اسلامی و مذهبی در این استان، ساماندهی ونظارت و رعایت شئونات مذهبی در برخی از اماکن عمومی کارهای خوبی صورت گرفته وقدم های مناسبی برداشته شده است.
وی گفت: نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر که سبب تقویت فضای معنوی جامعه شده و بسیاری از نگرانیها و دغدغههای موجود را رفع میکند.
این مسئول افزود: باید ابتدا فریضه امر به معروف و نهی از منکر را بشناسیم، زیرا از امور بسیار مهم است و به خاطر همین فریضه امام حسین(ع) همه زندگی خود را فدا کرد.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه سه دسته از روایات و احادیث درباره این فریضه وجود دارد، تصریح کرد: امام باقر (ع) فرمودند"امر به معروف و نهی از منکر مهم ترین فریضه است که بقیه خوبی ها با آن درست می شود".
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران بیان کرد: کسی که امر به معروف و نهی از منکر می کند باید با مخاطبش رفیق بوده و به دنبال خشونت نباشد و همه ما در عمل به این فریضه باید شیوه ها را بدانیم.
وی با اشاره به مراحل هجمه فرهنگی دشمن علیه ملت مسلمان ایران گفت: اکنون که ناتوی فرهنگی و جنگ نرم دشمن علیه ملت ایران وارد مراحل تازه ای شده است، باید با جدیت به میدان آمد و در مقابل هجمه های دشمنان با استفاده از سلاح امر به معروف و نهی از منکر ایستادگی کرد.
حجت الاسلام ابراهیمی از آمران به معروف و ناهیان از منکر به عنوان رزمندگان خط مقدم جبهه فرهنگی مقابله با دشمنان نام برد و گفت: بسیاری از دغدغههای جامعه که متناسب با جامعه اسلامی نیست، ریشه در کمرنگ شدن امر به معروف و نهی از منکر دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران افزود: برای اجرای این فریضه ابتدا باید از خودمان شروع کرده و در عمل از معروفات آغاز کنیم، زیرا خداوند در قرآن کریم اول معروف را بیان فرموده و این فریضه 36 بار و منکر 18 بار در قرآن بیان شده است.
وی گفت: مهم ترین معروف، معروف اعتقادی است که اگر مردم خداشناس شوند، در این صورت در جامعه خداشناس منکر وجود نخواهد داشت و امام علی (ع) فرمود" اگر یک نفر به وسیله تو هدایت شود، برایت بهتر از هر چیزی است که خورشید بر آن می تابد".
این مسئول با اشاره به سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" تصریح کرد: یکی از مهم ترین معروفات حمایت از سرمایه ایرانی است.
حجت الاسلام ابراهیمی خاطرنشان کرد: باید همه مسئولان درمقابله با منکرات و فراگیر شدن امربه معروف و نهی از منکر در سطح استان تلاش کنند.
وی قدم های اول در دستگاههای اجرائی را تفکیک اتاق خواهران و برادران و رعایت حجاب و عفاف دانست و گفت: دستگاههایی که ایم موارد را رعایت نمودند مورد تشویق قرار گرفتند و دستگاههایی که حجاب و عفاف را رعایت نمی کتند تذکرات لازم به مدیران دستگاهها داده شده است.
حجت الاسلام ابراهیمی بر اجرایی شدن مصوبات ستاد احیای امربه معروف و نهی از منکر و نظارت بر صنوف و عرضه محصولات فرهنگی در استان تاکید کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران در خاتمه نشست های تخصصی دانشگاهیان و طلاب و روحانیون ، آسیب شناسی و پژوهش در خصوص امربه معروف و نشست و هم اندیشی فعالان عرصه امربه معروف و چاپ پوستر تذکر لسانی را از اهم برنامه های شورای امر به معروف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ذکر کرد.
پایان پیام/
نظر شما