به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، سید جلیل میرمحمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در نشست خبری معاون سیاسی امنیتی استاندار و مدیران بخش بهداشت و درمان با اصحاب رسانه با بیان اینکه در گذشته دو تا سه مرکز تحقیقاتی در این دانشگاه وجود داشته است، گفت: تعداد مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی اکنون به 37 مرکز افزایش یافته است.
وی ادامه داد: تحقیقات پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به تبع افزایش مرکز تحقیقاتی بیش از 200 تا 300درصد در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد افزایش یافته است.
میرمحمدی با بیان اینکه اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع شاه بیت برنامه های این دانشگاه در سال جاری است، اظهارداشت: با اجرای این طرح عدالت در درمان را شاهد خواهیم بود.
وی افزایش رضایت مردم از ارائه خدمات، افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی، ارتقاء سطح سلامت مردم و کاهش پرداخت از جیب مردم را مهم ترین ویژگی های این طرح برشمرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد متذکرشد: هر پزشک خانواده موظف است بحث های پیشگیری ، آموزش و سلامت محوری را به بیمارانش ارائه دهد.
میرمحمدی ادامه داد: هزینه طرح پزشک خانواده در خدمات سطح اول در استان یزد ماهیانه 2 میلیارد تومان است.
میرمحمدی با اشاره به اینکه یزد با ثبت نام 400 پزشک عمومی در طرح پزشک خانواده رتبه اول کشور را دارد، افزود: بیش از 95درصد پزشکان شاغل در استان یزد بومی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به افزایش مراکز تحقیقاتی این دانشگاه به 37 مرکز، اظهارداشت: تحقیقات پژوهشی در این دانشگاه 300درصد افزایش یافته است.
میرمحمدی همچنین با اشاره به پایان ساخت یک خوابگاه در سال گذشته، خاطرنشان کرد: دو خوابگاه نیز همزمان آغاز شده است که تا پایان سال جاری عملیات اجرائی آن به اتمام می رسد.
وی با اشاره به اینکه 40درصد بیماران بستری در یزد از خارج استان هستند، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی موفق شده است اعتماد از دست رفته من به بخش دولتی را بازگرداند به طوریکه اکنون با مشکل تخت خالی روبه رو هستیم.
وی با اشاره به پایان ساخت بیمارستان اردکان، تصریح کرد: در سال جاری نیز بیمارستان طبس به پایان می رسد و اکنون در مرحله خرید تجهیزات این بیمارستان هستیم.
میرمحمدی از مردم درخواست کرد در صورت مواجه شدن با پزشکی که پول اضافی درخواست دارد در صورت نگرانی از مراحل درمان خود این پول را به آن پزشک پرداخت کنند و بعد از آن به وی(رئیس دانشگاه علوم پزشکی) مراجعه کنند تا ضمن برخورد با پزشک متخلف پول خود را باز پس بگیرند.
وی در همین زمینه از رسانه ها درخواست کرد تا با اطلاع رسانی به مردم در این زمینه فضا را برای پزشکان متخلف ناامن کنند.
میرمحمدی با بیان اینکه کمتر از یکصد بیمار ایدزی در یزد شناسایی و دارای پرونده هستند، افزود: برای این بیماران دو مرکز رفتاری در یزد راه اندازی شده است.
پایان پیام/
نظر شما