حجت الاسلام جواد محدثی، استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه اگردر یک جامعه ایمان در عمق وجود افراد نفوذ کند آن جامعه در برابر هر گونه آسیب و انحرفات فرهنگی و اجتماعی معصون خواهد بود به خبر نگار شبستان در مشهد گفت: با توجه به این امر که در عصر امروز جامعه مورد هجوم انحرافات و انفعالات دشمنان دین قرار گرفته است باید به دنبال تحول و تناسب علوم با ایمان باشیم.
یک استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ایمان و علم به انسان تکامل می بخشد، گفت: اگر علم متناسب با ایمان باشد عامل پیشرفت جامعه اسلامی در عرصه های مختلف خصوصا در زمینه معنویت می شود.
وی با اشاره به بخشی از سخنان شهید مطهری در رابطه با علم و ایمان که علم به ما روشنائی و توانائی میبخشد و ایمان عشق و امید و گرمی، علم ابزار و ایمان مقصد میسازد ، علم سرعت و توانستن است و ایمان خوب خواستن موجب افزایش علم می شود چرا که ایمان الهام میبخشد که چه باید کرد، اظهارداشت: تضعیف هویت دین در بین جوانان و نوجوانان ریشه انحرافات در جامعه است.
حجت الاسلام محدثی با تاکید بر این مطلب که شناساندن آسیب های اجتماعی وفرهنگی به جوانان ضروری است، تصریح کرد: ترکیب تعلیم و تهذیب در روش علم آموزی عامل تربیت نیروی متخصص و متعهد است.
وی با تاکید بر این مطلب که ارائه الگو های اسلامی به مراکز مختلف جامعه یک امر ضروری است، اذعان داشت: تحول در نظام آموزشی حوزه و پیشبرد اجتهاد درحوزه فقه نظامساز و پالایش دستاوردهای علمی اساس یک تحول شایسته در مراکز آموزشی است.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: تحول در علوم انسانی صرفا تحول در آموزش و پژوهش نیست بلکه باید با تحول درمراکز علمی الگوی اسلامی به جامعه ارائه دهیم.
وی با اشاره به فرمایش شهید مطهری در خصوص رابطه علم و ایمان اظهار داشت: علم جهان را جهان آدمی میکند و ایمان روان را روان آدمیت میسازد، علم وجود انسان را به صورت افقی گسترش میدهد و ایمان به شکل عمودی بالامیبرد ، علم طبیعت ساز است و ایمان انسان ساز هم علم به انسان نیرو میدهد ، هم ایمان، اما علم نیروی منفصل میدهد و ایمان نیروی متصل علم زیبائی است ، علم جهان را با انسان سازگار میکند و ایمان انسان را با خودش پس علم متناسب با ایمان جامعه را می سازد.
حجت الاسلام محدثی با بیان اینکه در راستای تحقق تحول در علم انسانی روحانیت وظیفه سنگینی را بر عهد دارد، تصریح کرد: تدوین و تبیین آموزههای اسلام و معارف اهل بیت با شرایط روز اجتهاد و تحقق و پویایی علمی است.
پایان پیام/
نظر شما