به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، حجت الاسلام عبدالرضا رستگار، دبیر ستاد یادواره شهدای روحانی استان بوشهر، پیش از ظهر امروز (2 بهمن) در نشست برنامه ریزی برگزاری دومین یادواره شهدای روحانی استان بوشهر با بیان اینکه برگزاری یادواره شهدا، جامعه را در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن واکسینه می کند، گفت: ترویج روحیه شهادت طلبی و نشر اندیشه های بسیجی در جامعه نظام را بیمه می کند.
وی افزود: تاکنون یادواره شهدای روحانی در شهرستان های جم، دشتستان و دیر برگزار شده است و تا پایان سال در مابقی شهرستان های استان بوشهر نیز برگزار خواهد شد.
رستگار ادامه داد: نخستین یادواره شهدای روحانی استان بوشهر در سال 84 برگزار شد که از سوی ستاد مرکزی بعنوان الگو معرفی شد.
دبیر ستاد یادواره شهدای روحانی استان بوشهر اذعان کرد: شهدا حق سترگی بر گردن همه ما دارند و باتوجه به اینکه برگزاری یادواره شهدای روحانی اعتبار متمرکز ندارد باید با مشارکت و همکاری مسئولان زمینه برگزاری باشکوه این آیین در استان بوشهر فراهم شود.
حجت الاسلام سید مهدی موسوی نژاد، مسئول بسیج طلاب استان بوشهر نیز گفت: تاکنون 33 شهید روحانی و 96 روحانی رزمنده در این استان شناسایی شده اند که از این شمار 65 روحانی جانباز و یا آزاده هستند.
وی اذعان کرد: در دوران دفاع مقدس برخی از روحانیون به خاطر اینکه بتوانند در خط مقدم جبهه حضور داشته باشند خود را به عنوان روحانی به فرماندهان معرفی نمی کردند و همین امر باعث شده تا آمار دقیقی از شهدای این قشر در دست نباشد.
مسئول بسیج طلاب استان بوشهر با اشاره به اینکه در کشور چهار هزار شهید روحانی شناسایی شده است یادآورشد: استراتژی یادواره شهدای روحانی توسط رهبر معظم انقلاب ترسیم شده و این مهم نقشه راه ما در برگزاری این آیین هاست.
موسوی نژاد اضافه کرد: هدف دشمن در جنگ نرم جدا سازی روحانیت از جامعه و بی اعتماد کردن آحاد مردم از این قشر است.
این مقام مسئول اظهار داشت: برای تبیین نقش و جایگاه شهدای روحانیت در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس باید از طریق برنامه های فرهنگی به خصوص برای نسل جوان و نوجوان اقدام کرد.
پایان پیام/
نظر شما