به گزارش خبرگزاری شبستان، سید منصور رایگانی در حاشیه دومین سمپوزیوم تازه های آرتروز زانو، افزود: آرتروز زانو در میان بسیاری از افراد جامعه رواج دارد و همواره مبتلایان به این بیماری، از درد آن به پزشکان شکایت می کنند.
وی با یادآوری عوامل مختلفی که در ایجاد این بیماری نقش دارد، ادامه داد: مفصل زانو از مفاصل بزرگ بدن بوده که به علت فشارهای پیوسته و زیادی که در فعالیت های روزمره به آن وارد می شود مستعد بسیاری از آسیب هاست که فرد را می تواند درگیر کند و از فعالیت های روزانه خود بازدارد.
رایگانی یادآورشد: آگاهی نسبت به عواملی که باعث درد زانو می شود با تشخیص پزشک نسبت به این بیماری کمک بزرگی است که بهتر بتوانیم درد زانو و آرتروز را کنترل و درمان کنیم.
رییس دومین سمپوزیوم تازه های آرتروز زانو توضیح داد : مهمترین علایم آرتروز زانو تخریب غضروف در زانو است (آستئو آرتریت ) که در افرادی بالای 40 سال و زنان بیشتر دیده شده است.
رایگانی گفت که نخستین و شایع ترین درمان این بیماری استفاده از روش غیر جراحی است که در طب فیزیکی با انجام ورزش، استفاده از کفش مناسب، فیزیوتراپی و در نهایت داروهایی که پزشکان تجویز می کنند می توان این بیماری را کنترل کرد.
وی افزود: شرایط مناسب محیط خانه و محل کار، عدم استفاده از سطوح شیب دار و قابل انعطاف و پوشش مصنوعی و حرکات نامناسب زانو، می تواند در پیشگیری از آرتروز زانو نقش داشته باشد.
رایگانی با بیان اینکه ایران در زمینه درمان آرتروز زانو کاملا مستقل است، گفت: درمان های رایج در کشورما نسبت به سایر کشورها کمتر نیست و روش های درمانی که برای بیماران تجویز می شود تفاوتی با سایر کشوهای پیشرفته ندارد.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، رییس انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران افزود: ایران در تمامی کنگره ها و کنفرانس های خارج از کشور شرکت می کند و حضور متخصصان طب فیزیکی، روماتولوژی و فیریوتراپی ها نشان دهنده پیشرفت و توانمندی ایران در منطقه و در علم طب فیزیکی بوده و به عنوان سرآمد در منطقه از جایگاه خوبی برخوردار هستیم.
به گفته وی، هیچ دارویی مانع از پیشرفت آرتروز زانو نمی شود و داروهایی که پزشکان تجویز می کنند برای کنترل و کاهش درد بیمار تجویز می شود.
نظر شما