امام خمینی(ره) از بزرگ ترین مفسران عرفان شیعه است

مسئول خانه نور باب الحوائج تبریز، از ناشناخته ماندن جایگاه عرفان تفسیری امام (ره) ابراز تاسف کرد و گفت: امام خمینی «ره» را باید یکی از بزرگترین مفسران تاریخ شیعه در بعد تفسیر عرفانی نامید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام محمد پناه داور، مسئول خانه نور باب الحوائج تبریز، در نشست بررسی "ابعاد عرفانی امام و ارتباط آن با حافظ"، به تشریح جایگاه قرآن در سیره و شخصیت امام راحل پرداخت.


وی با اشاره به انس خارق العاده امام به قرآن، گفت: یکی از ابعاد شخصیتی امام که متاسفانه چندان مورد توجه واقع نشده است، بعد قرآنی و تفسیری امام امت بود و ایشان را باید یکی از بزرگترین مفسران تاریخ شیعه در بعد تفسیر عرفانی نامید.


وی تاکید کرد: امام آیات قرآنی را با نگاهی عرفانی تفسیر کرد و تفاسیر عرفانی امام از قرآن کریم به گونه ای بود که بزرگان تفسیر قرآن کریم را دچار بهت و حیرت کرد.


مسئول خانه نور باب الحوائج تبریز خاطره خوش پخش تفسیر سوره حمد امام از صدا و سیما را یاد آور شد و افزود‌: در نخستین ایام پیرزوی انقلاب اسلامی مردم ایران نوعی از نگاه به قرآن کریم را از زبان رهبر و مقتدای خود شنیدند که همگان رامجذوب خود کرده بود که متاسفانه این برنامه به علت اشتغالات امام و امور سیاسی و فعالیت های متفرقه ایشان متوقف شد.


مسئول خانه نور باب الحوائج تبریز، تفاسیر دیگر امام در مورد سوره های قرآنی را منحصر به فرد دانست و افزود: نوع نگاه و تفسیر امام راحل موجی جدید در حزوه عرفان نظری و نگاه به قرآن را در جامعه موجب شد و اگر امام امت عمر شریف خود را در راه تفسیر قرآن کریم صرف می کرد امروز شاهد مجموعه تفاسیری بی اندازه ثقیل از قرآن در جامعه اسلامی بودیم.
 

پناه داور، انس امام با دعا را یادآور شد و افزود: ‌امام انسی خاص با دعا و اعمال ورزانه داشت به نحوی که با وجود کارهای بسیار زیاد مقید به قرائت تمام ادعیه روز، اعمال عبادی و اذکار خاص ایام بود و با ذکر و مناجات پیوندی عمیق داشت.


پایان پیام/
 

کد خبر 142398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha