مشکل اشتغال با اجرای قانون الزام آموزش های فنی و حرفه ای، حل می شود

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، اظهار داشت: با اجرای قانون الزام فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای، بخش عمده ای از مشکل اشتغال حل می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، رحمن قلاوند، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، در سومین نشست مدیران حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، با بیان اینکه در هیچ کدام از بخش های استان نیروی فاقد مهارت نداریم، گفت: اگر قانون الزام فراگیری الزام آموزش های فنی و حرفه ای اجرایی شود بخش عمده مشکل اشتغال حل خواهد شد.

 

وی خاطر نشان کرد: مراکز مشاوره شغلی و کاریابی ها می توانند با استفاده از بانک اطلاعاتی خروجی کارآموزان آموزش دیده، برای تأمین نیروی انسانی واحدهایی که نیاز به نیروی ماهر دارند، استفاده کنند.

 

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، از تقسیم فارغ التحصیلان به تیم های سه نفره و پنج نفره خبر داد و اضافه کرد: این کار در استان فعالیت جدیدی است که باعث تقویت روح همکاری و تعاون بین فارغ التعلیمان و فارغ التحصیلان خواهد شد.

 

وی افزود: به دلیل گستردگی شهرستان اهواز و به منظور توزیع آموزش فنی و حرفه ای به صورت عادلانه در سطح کلان شهر اهواز علاوه بر مراکز امام علی(ع) در سپیدار، غدیر در منطقه شهرک صنعتی، مرکز آموزشی(کوثر اهواز) ویژه خواهران، مرکز امام هادی در منطقه کوی علوی و مرکز دو منظوره آموزش مهارت های پیشرفته ویژه برادران و خواهران، احداث چند مرکز دیگر در مناطق عین دو، کوت عبداله و منطقه پردیس مرکز آموزش فنی وحرفه ای پیش بینی شده است.

 

وی تصریح کرد: این اداره کل به تبعیت از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دو مأموریت اساسی را دنبال می کند اولین مأموریت ما آموزش نیروی انسانی فاقد توانمندی مهارتی و تبدیل آن به نیروی ماهر و دوم ارتقای سطح مهارت شاغلان برای افزایش بهره وری می باشد.

 

قلاوند، ادامه داد: در سال های اخیر به این دو مأموریت عمده و اصلی شاخه های مهمی وصل شده که از جمله آنها آموزش فارغ التحصیلان و دانشجویان و همچنین آموزش روستائیان و افرادی که در بخش های مختلف روستایی در استان زندگی می کنند، می باشد.

 

وی با بیان اینکه این آموزش ها برای پربار کردن زندگی روستایی و زندگی توأم با مهارت و جلوگیری از افزایش نرخ مهاجرت از روستاها به شهرها و کمک به جلوگیری از حاشیه نشینی است، عنوان کرد: خدمات آموزش مهارتی در بیش از 47 مرکز ثابت دولتی در قالب 260 کارگاه ثابت در استان ارائه می شود که تعهد آموزشی سال گذشته 100درصد انجام شد.

 

وی بیان کرد: افرادی که با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان سر و کار دارند تعدادشان به حدی است که مراکز موجود جوابگوی نیاز آنان نیست بنابراین تقویت بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفت که بر اساس آن یک هزار و 200 آموزشگاه آزاد در سطح استان راه اندازی شد که از این میزان تعداد 900 آموزشگاه فعال می باشد.

 

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، خاطر نشان کرد: در سال گذشته تعداد زیادی از نانوایان استان تحت پوشش آموزش قرار گرفتند که خوشبختانه با توجه به ارزشیابی طرف تفاهم، اثر قابل توجهی در کاهش ضایعات و بهبود کیفیت داشته است.

 

وی تأکید کرد: طی هماهنگی که با رئیس دانشگاه علمی و کاربردی کل کشور صورت گرفت و پس از دریافت مجوزهای لازم با توجه به امکانات و زیرساخت های موجود در آموزش فنی و حرفه ای استان، مجوز اجرای دوره های علمی و کاربردی اخذ شد.

 

وی با اشاره به اینکه اکنون در اهواز مرکز امام علی(ع) در چهار رشته آموزشی و مرکز آموزش فنی و حرفه ای دزفول مجوز پنج رشته در سطح فوق دیپلم راه اندازی شده اند، اذعان داشت: با توجه به امکانات، تجهیزات و پتانسیل موجود در سطح استان بتوانیم تعداد این مراکز علمی و کاربردی را افزایش دهیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 142903

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha