105 مصوبه در املش تصویب شد

استاندار گیلان اعلام کرد: 105 مصوبه در پنج کارگروه امور زیربنایی، گردشگری، اشتغال و سرمایه گذاری، کشاورزی و چای و فرهنگی شهرستان املش تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهندس مهدی سعادتی، استاندار گیلان در جلسه شورای اداری املش با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: مسئولیت داشتن در نظام اسلامی جایگاه عبادی دارد و یک مدیر یا مسئول با قبول مسئولیت در واقع  با خدا، ائمه اطهار (ع) و شهدا معامله کرده است.


وی افزود: در سفر شهرستانی به املش رضایت را در چهره مردم این مناطق دیدم و انس با مردم لذت بخش و بسیار شیرین است و مدیران ما بدانند که رفع مشکلات اقتصادی، فرهنگی، عمرانی، اجتماعی در امیدوار کردن مردم بسیار تأثیر گذار است.


سعادتی ادامه داد: در پنج کارگروه امور زیربنایی، گردشگری، اشتغال و سرمایه گذاری، کشاورزی و چای و فرهنگی شهرستان املش، 105 مصوبه به تصویب رسیده است.


وی با اشاره به اهمیت تشکیل دبیرخانه دایمی سفرهای شهرستانی برای پیگیری های مصوبات گفت: توافق بین مدیران کل دستگاه های اجرایی و ادارات شهرستان ها در پیشبرد مصوبات شهرستانی بسیار تأثیر گذار است و مصوبات باید با اولویت بندی و با واقع بینی عملیاتی شوند و البته انجام تمامی این مصوبات زمان بر است و لذا باید کلیه هدف گذاری ها در سفرهای شهرستانی اجرایی شوند.


استاندار رسیدگی و توانمندسازی افراد محروم کمیته امداد و بهزیستی، توجه به خانواده های شهداء، ایثارگران و جانبازان، ایجاد اشتغال برای مردم را از دیگر موارد پی گیری در سفرهای شهرستانی ذکر کرد و افزود: گره گشایی از مشکلات مردم برای رشد، توسعه و پیشرفت جامعه ضروری است و افراد محروم در مناطق کمتر توسعه یافته باید توانمندسازی بشوند.


وی با تأکید به رفع مشکل محصول چای در استان بیان کرد: تشکیل کارگروه کشاورزی و چای و مصوبات آن باید اجرایی شود، مشکلات چایکاران شهرستان املش باید رفع و در جهت اقتصادی کردن این محصول زراعی حرکت کنیم.


در ادامه جلسه، محمد مهدی رهبری املشی، نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی گفت: باید به مسائل معیشتی، اقتصادی و رفع بیکاری مردم از سوی مدیران توجه بیشتری شود تا به زیرساخت های اجتماعی و فرهنگی آسیب نرسد.

 

 وی عمده مشکلات مردم شهرستان املش را کشاورزی و اشتغال عنوان کرد و گفت: در مسایل اقتصادی و معیشتی مردم شهرستان املش بیشتر باید به اقتصادی کردن محصولات کشاورزی این منطقه توجه کرد و برنج و مرکبات این منطقه نیز با جدیت تمام پیگیری شود.


رهبری املشی صنعت چای را در کشور از ابتدای آن یک بحث حاکمیتی خواند و اظهار داشت: اقتصاد املش به چای متکی است و اگر به چای این منطقه آسیب وارد شد در واقع مردم آن متضرر شده اند، از اینرو این صنعت همچنان باید حاکمیتی باقی بماند و تقویت واحدهای تولیدی این صنعت موجب از بین رفتن بیکاری نیز می شود.

 
به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان، اکبری، فرماندار املش همچنین در این مراسم گفت: توقع مردم با سفرهای استاندار گیلان بیشتر شده است و باید پاسخگوی مطالبات مردم باشیم و از اینکه گره کور روستای تابستان نشین املش پس از 21 سال با این سفر باز شد بسیار سپاسگزاریم.


گفتنی است، در ادامه این جلسه استاندار گیلان به همراه دیگر مدیران دستگاه های اجرایی استان و شهرستان در خصوص عملیاتی کردن 105مصوبه سفر شهرستان املش به بحث و گفتگو پرداخته و تصمیمات لازم اتخاذ شدند.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 145157

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha