به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمود صلاحی، استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و ستاد مسابقات قرآن کریم استان اظهار داشت: توسعه و ترویج فرهنگ قرآن است و از فعالیت های اساسی کشور است.
صلاحی تصریح کرد: در این میان خراسان رضوی به عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی باید به عنوان طلایه دار این امر در کشور باشد و به الگویی برای سایر استان های کشور تبدیل شود.
وی با بیان اینکه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، کارهای جمعی و نظام مندی در زمینه گسترش فرهنگ قرآنی انجام شده، افزود: امروز بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن تلاش در این حوزه و بسط فعالیت های منسجم و موثر است.
استاندار خراسان رضوی از افتتاح فرهنگسرای قرآن همزمان با دهه فجر در سال جاری خبر داد.
صلاحی اظهار داشت: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان باید 50 درصد از وقت و برنامه های خود را معطوف به توسعه و ترویج فرهنگ قرآن در استان و 50 درصد بقیه را صرف سایر امور مرتبط با اوقاف و امور خیریه نمایند.
وی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم استان خاطر نشان کرد: تلاوت، قرائت، حفظ، صوت و لحن مقدمه ای برای فهم و تدبر در قرآن است که باید به این موضوع نیز به صورت جدی پرداخته شود.
حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نیز در این جلسه با اشاره به آیه شریفه «فاقروا ما تیسر من القرآن»، قرائت قرآن را ریشه تمام فعالیت های قرآنی دانست.
وی افزود: در احادیث پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) سفارش زیادی به تلاوت قرآن شده است و ما به عنوان مسوولان در جمهوری اسلامی باید برای توسعه و ترویج فرهنگ قرآن در خانواده، محیط اداری، اجتماعات فرهنگی و سیاسی تلاش کنیم.
نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: به فرموده پیامبر اکرم(ص)، قرآن سفره الهی است که باید در همه جا گسترده شود تا امکان بهره برداری همگان از آن فراهم آید.
محمدی با بیان اینکه ایران اسلامی به عنوان ام القرای جهان اسلام در نشر و گسترش فرهنگ قرآن و از همه مهمتر عمل به ان به عنوان الگویی در دنیا مطرح است، خاطر نشان کرد: اگر امروز بیش از 68 کشور دنیا در مسابقات بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران حاضر می شوند به برکت وجود این نظام مقدس است.
وی با تاکید بر این موضوع که ایجاد وحدت میان مسلمانان یکی از ظرفیت های قرآن و برگزاری مسابقات مربوط به آن است، گفت: دشمنان از این گردهمایی ها نگران هستند و ما باید از این ظرفیت نهایت استفاده را ببریم.
محمد غفاری معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی نیز در ادامه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد شورای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و ستاد مسابقات قرآن کریم استان، اظهار داشت: سال گذشته بیش از 104 هزار نفر از بزرگسالان و نوجوانان در مسابقات قرائت، حفظ، ترتیل و مفاهیم قرآن کریم شرکت نمودند.
وی افزود: شورای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در استان از سال گذشته در استان فعال و تمامی مصوبات آن به منزله مصوبات شورای فرهنگ عمومی تلقی می شود.
غفاری گفت: این شورا سال گذشته با 12 کمیته در 26 شهرستان استان مشغول به فعالیت بوده است که در سال جدید نیز در تمامی شهرستان ها آغاز به کار خواهد نمود.
حجت الاسلام گنابادی نژاد مشاور استاندار در امور روحانیت و مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی نیز گفت: سهمیه این استان برای شرکت در مسابقات 88 هزار نفر بود که این رقم با همت مسوولان و استقبال عموم مردم به بیش از 104 هزار شرکت کننده افزایش یافت.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی،وی افزود: سه شهرستان نیشابور، بجستان و کاشمر به عنوان شهرستان های برتر و کمیته های شهرستان، بانوان، ایثارگران و کمیته ویژه دانش آموزی به عنوان کمیته های برتر در بین کمیته های 12گانه شناخته شدند.
حجت السلام گنابادی نژاد با اعلام اینکه ستاد مسابقات قرآن کریم سال 91 از امروز رسما کار خود را آغاز کرده است، خواستار مشارکت جدی مسوولان برای هر چه بهتر برگزار شدن این مسابقات شد.
پایان پیام/
نظر شما