فعالیت 110 کارشناس کشاورزی در زمینه پایش سن گندم در زنجان

مدیر سازمان جهاد کشارزی استان زنجان با اشاره به عدم تامین اعتبارات در فصل بهار به کشاورزان گفت:در حال حاضر 110کارشناس در زمینه پایش سن گندم در استان زنجان فعالیت دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، محمد رضا نهاوندی پور، مدیر سازمان جهاد کشارزی استان زنجان شب گذشته (5 تیر) در ستاد بحران استان با بیان اینکه سن گندم از استان های جنوبی وارد استان زنجان شده است که در بیشتر شهرستان ها وجود دارد، گفت: نسبت وجود این آفت در شهرستان طارم نسبت به شهرستان های دیگر کمتر است و شهرستان خدابنده نیر بر اثر اطلاع رسانی مطلوب دارای کم ترین مشکل در این زمینه است.

وی با اشاره به وجود شرایط مطلوب تخم گذاری برای آفت سن گندم افزود: در شرایط مساعد حداکثر تخم ها 500عدد است که با مساعد شدن شرایط هوا برای زندگی این آفت در مناطق ریزش سن مادر بوجود می آید.

این مقام مسئول در ادامه با عنوان خسارات این آفت گندم در سه مرحله نوزادی و بلوغ و آفت کامل گفت:‌ موجب آفت محصولات تولیدی باعث کاهش میزان و تولید کشاورزان می شود.

نهاوندی پور با بیان اینکه نوزاد سن گندم باعث لاغری و چرکیدگی دانه های گندم می شود، تصریح کرد: نسل بالغ این آفت موجب ترشح بزاق در دانه ای گندم و تخریب و پوسیدگی این محصول تولیدی می شود.
 

وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه مبارزه در حد مطلوب بوده است، گفت: اطلاع رسانی وآموزش وهمچنین استفاده از تجهیزات سمپاشی در 119هکتار از زمین ها در این زمینه برای جلوگیری از خسارات موثر بوده است.

نهاوندی پور در پایان مهم ترین آفت شهرستان طارم را ملخ مراکشی برشمرد و افزود: این آفت به غلات آسیب می رساند. 
 

 

پایان پیام/

کد خبر 145500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha