به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حسن احمدی نوری، معاون ساخت و توسعه آزاد راه ها، صبح امروز (6تیر) در ستاد حمل و نقل گفت: از زمان اغاز پروژه آزاد راه ساوه-همدان به عنوان آزادراه کربلا، بیش از 2 هزار و 700 موقعیت شغلی از سال گذشته تاکنون ایجاد شده است که یک توفیق در زمینه اشتغالزایی است.
وی اضافه کرد: بیش از یک هزار و 200 شغل مستقیم و یک هزار و 5000 شغل غیرمستقیم ایجاد شده که شامل نیروی انسانی فنی متخصص و کارگری است.
وی تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی درصدد گسترش و توسعه کریدورها و دالان های ترانزیتی در جهت رونق اقتصادی کشور است.
معاون ساخت و توسعه آزاد راه ها در ادامه گفت: این ازادراه با هدف اتصال مرکز به غرب کشور از تهران شروع و به مرز خسروی ختم شده که به نام ازاد راه کربلا شناخته می شود.
احمدی نوری اضافه کرد: با افتتاح کامل این آزادراه در سال 91 علاوه بر تسهیل در تردد زوار عتبات عالیات ارتباط ترانزیتی با کشورهای عراق و سوریه و حاشیه مدیترانه برقرار می شود که می تواند تاثیر بسزایی در اقتصاد منطقه داشته باشد.
وی، درباره نقش اجرای پروژه های آزادراهی در میران اشتغالزایی تصریح کرد: احداث این ازادراه، موجب کاهش 40 کیلومتری این مسیر شده است.
وی با اشاره به اینکه این ازادراه در راستای تسهیل خدمات بین راهی به زائرین عتبات در حال احداث است، اظهار داشت: احداث این ازادراه مسیر 330 کیلومتری تهران-همدان را به 290 کیلومتر تبدیل می کند.
معاون ساخت و توسعه آزاد راه ها با اشاره به اینکه انجام هرپروژه ای در سطح ملی دارای مشکلات خاص خود است، گفت: در این پروژه مشکلات فنی و محیطی وجود نداشته است.
احمدی نوری با اشاره به فقر مصالح راه سازی در استان همدان اضافه کرد: این مسئله یکی از مشکلاتی است که همچنان با آن مواجه هستیم، به طوریکه برخی مصالح از فاصله بیش از 100 کیلومتری به محل اجرای پروژه منتقل می شود.
وی، تامین اعتبارات مالی را جزو مشکلات اجرای این پروژه در مراحل قبلی عنوان و تصریح کرد: تامین منابع مالی توسط سرمایه گذار و وزارت راه و شهرسازی، یکی از مسایل اجرای آزادراه ساوه-همدان بود که با سفر هیات دولت به استان همدان و تخصیص 33 درصدی اعتبار به سازمان توسعه راه ها، 17 درصد سازمان راهداری و 40 درصد وزارت راه و شهرسازی این مشکل به طور کامل برطرف شد.
پایان پیام/
نظر شما