به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، مسئول ستاد اذان استان اصفهان امروز در نشست ستاد اذان استان با بیان اینکه اذان مقدمه و موخره ندارد، اظهار داشت: سنت حسنه اذان گویی در حال فراموشی است و مردم باید به این مساله توجه داشته و نباید این سنت حسنه فراموش شود.
وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما و رسانه های گروهی باید در ترویج فرهنگ اذان گوئی تلاش داشته باشند، ادامه داد: از مرداد ماه سال گذشته این ستاد فعالیت خود را آغاز نموده و هدفش ترویج فرهنگ اذان گوئی و اقامه اذان در مراکز دولتی، مراکز عمومی، ادارات و صنوف مختلف است.
امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه ستاد اقامه اذان برای اولین بار در کشور در اصفهان تشکیل شده است، تصریح کرد: اذان برکات مادی و معنوی بسیاری دارد و یکی از راه های مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن است.
وی افزود: امیدواریم روزی برسد که تمام مغازه ها هنگام اذان، اقدام به اذان گوئی کنند.
آیت الله مهدوی افزود: مبحث اذان نه تنها یکی از مهم ترین مباحث قرآنی به شمار میرود بلکه به نوعی این دو موضوع مکمل یکدیگر هستند و توجه به یکی رشد و پیشرفت دیگری را نیز به دنبال خواهد داشت.
وی، ایجاد انگیزه و اهمیت دادن به جوانان و نوجوانان علاقه مند و با استعداد رشته اذان را از دیگر راهکارهای رشد و پیشرفت آن دانست.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا صالحیان، مسئول مرکز رسیدگی به امورمساجد استان اصفهان با اشاره به آثار مادی و معنوی اذان در جامعه گفت: این مرکز طی آئین نامه ای به ائمه جماعات استان خواهان ساماندهی اقامه اذان در مساجد شده است.
وی افزود: خوشبختانه افراد مستعد و توانمندی در این حوزه در کشور فعال هستند که در این راستا مسئولان باید با روش های جذاب و متنوع انگیزه اذان گوئی را در جامعه تقویت کنند.
محمود شالوئی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نیز در این جلسه افزود: از ابزارهای مختلف هنری می توان برای ترویج فرهنگ اقامه اذان در جامعه بهره برد، چرا که با هنر، می توان افراد جامعه را به سمت اذان گوئی تشویق و ترغیب کرد.
وی، اذان را راه مناسبی برای مقابله با جنگ نرم دشمن دانست و گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق برنامه های فرهنگی و هنری زمینه ترویج فرهنگ اذان گوئی را در جامعه ایجاد می کند.
پایان پیام/
نظر شما