حجت الاسلام علی عباسی، معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه قزوین در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان بیان کرد: در سال 88، ستاد مشترک وزارت آموزش و پرورش و حوزه علمیه قم در راستای همکاری هرچه بیشتر بین این دو مجموعه تشکیل شد تا حوزه علمیه اساتید و طلابی را در اختیار آموزش و پرورش برای اجرای برنامه های فرهنگی و پرورشی قرار دهد.
وی ادامه داد: در استان قزوین نیز با برگزای جلسه ای با مدیرکل آموزش و پرورش استان، در راستای افزایش همکاری ها، ستادی مشترک بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه تشکیل شد و مقرر شد تعدادی از مدارس استان، تحویل حوزه علمیه شوند تا کارهای فرهنگی و پرورشی توسط اساتید حوزه در این مدارس صورت گیرد.
معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه قزوین اضافه کرد: در استان قزوین مقرر شده است تا در سال تحصیلی آینده که از مهر ماه سال جاری آغاز می شود، شش مدرسه در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان زیرپوشش حوزه علمیه قرار گیرند و از سوی حوزه علمیه قزوین یک روحانی و یک مُبلغ، برنامه های فرهنگی و پرورشی را برای دانش آموزان این مدارس اجرا نماید.
وی اعلام کرد: مدارس زیرپوشش حوزه علمیه، "مدارس امین" نامیده می شود و حوزه علمیه قزوین با انجام گزینش، اساتید و طلاب فاضل و دانشمندی را برای مدارس انتخاب خواهد کرد.
حجت الاسلام عباسی با اشاره به نوع برنامه های فرهنگی و پرورشی در مدارس توضیح داد: برنامه هایی که در مدارس امین اجرا می شود شامل فعالیت هایی نظیر برگزاری کلاس های قرآنی، ادعیه، مناجات، اردوهای زیارتی، کلاس های فرهنگی و معنوی و غیره است که سعی می شود برگزاری این کلاس ها، لطمه ای به برنامه های آموزشی و درسی دانش آموزان وارد نکند.
وی یادآور شد: فعالیت های فرهنگی و پرورشی که در مدارس اجرا می شود در کنار برنامه های درسی و یا در ساعات غیر درسی و در زمان هایی چون صبحگاه و هنگام نماز ظهر و عصر برای دانش آموزان صورت خواهد گرفت.
معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه قزوین تأکید کرد: در مدارسی که زیرپوشش حوزه علمیه قرار می گیرند، آموزش و پرورش فعالیت پرورشی نخواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما