مسعود دریس، معاون طرح و برنامه بنیاد مهدی موعود(عج) کشور با بیان این مطلب که برنامههای بنیاد مهدی موعود(عج) کشور در حوزههای مختلف و درقالب ملی برگزار میشود، گفت: این بنیاد درراستای برگزاری طرحهای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت خود، دورههای آموزشی و طرحهای هدفمند نرمافزای و آیینی و همایشی را در دستور کار خود قرار داده است.
معاون طرح و برنامه بنیاد مهدی موعود(عج) کشور افزود: یکی از راههای انتقال معارف اصیل مهدوی به اقشار مختلف کشور، ایجاد جرقههای ذهنی به مخاطبان برای ورود به عرصه تفکر و جستجوی معارف اسلامی است و از این رو، برگزاری همایشهای علمی و فرهنگی در زمینه مهدویت میتواند به تقریب و ترغیب اذهان نسبت به این مسئله تاثیرگذار باشد.
وی اضافه کرد: جرقه ذهنی بسیاری از فعالان امروز در عرصه مهدویت به دلیل درک ضرورتی است که از همایشهای تخصصی مهدویت زده شده است و از آن جهت باید در این همایشها ضمن آشنا کردن مردم با معارف تخصصی مهدوی، ضرورت اضطرار به امام معصوم(ع) در عصر غیبت را شرح داد.
دریس اظهار کرد: بهمناسبت ایام الله نیمه شعبان ازسوی این بنیاد 300 همایش بزرگ در سراسرکشور و در 30 شعبه استانی این بنیاد برگزار میشود.
وی افزود: در این برنامه موضوعات تخصصی ازجمله آسیبشناسی فرهنگ مهدویت و منجیگرایی، وظایف منتظران، زن و یاری موعود، پاسخ به شبهات مهدویت و... را با توجه به سطح سنی شرکتکنندگان، به شعب بنیاد در سراسرکشور ارسال کردهایم که این همایشها به ترتیب و با در نظر گرفتن قشر، سن و تحصیل اقشار مختلف در ایام الله دهه مهدویت برگزار میشود.
دریس تصریح کرد: هر شعبه استانی بنیاد مهدی موعود(عج) کشور موظف به برگزاری 10 همایش تخصصی در سطح استان است که 70 درصد برنامهها در مرکز و 30 درصد برنامهها در شهرهای تابعه استان برگزار میشود.
وی گفت: در این همایشها سعی میشود با جذب نخبگانی که علاقهمند به حضور در فعالیتهای مهدوی هستند از ظرفیتهای ملی در عمومی کردن فعالیتهای فرهنگ مهدوی در سطح کشور استفاده شود.
پایان پیام/
نظر شما