به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید لطف الله سپهر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، ظهر امروز(9 تیر) در در دوره توجیهی مدیران کانون های مساجد خوزستان که در اردوگاه شیخ انصاری دزفول برگزار شد، گفت: انتظار فرج با شناخت معرفت علم و درایت، عبادتی بزرگ است و بسیاری از تحلیلگران دنیا انتظار فرج جهان تشیع را یکی از مهم ترین فلسفه های پویایی و وحدت تشیع دانستند، از این رو دشمنان در تلاشند که در امور مهدویت انحراف ایجاد کنند.
وی ادامه داد: امروز غرب، شرق و صهیونسیم در رقابت برای مسلمان کشی در مصر، فلسطین، لبنان، سوریه، افغانستان و عراق هستند و سرمایه گذاری فرهنگی، تحریف در اندیشه شیعه و ترس از این مذهب جعفری در دنیا و میان مسلمانان اهل سنت را بوجود می آورند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با بیان اینکه یکی از مهم ترین رسالت های حکومت اسلامی زمینه سازی جهان پر از عدل و داد و حرکت در راستای فرهنگ سازی در این مسیر دانست و افزود: مساجد به عنوان پایگاه جامع و کمال اندیشه سازی در جهان اسلام مطرح هستند.
وی با بیان اینکه امروز مساجد در تجمعات حوزه خود باید محتوای فرهنگی و دینی قوی، غنی و پیامدار را در دستور کار قرار دهند، خاطر نشان کرد: مساجد پایگاه دینی، معنویت، اخلاق، نشر قرآن و مبانی تولیدی هستند و باید در راستای کار مستقلانه و غیر دولتی با تسهیلات حکومتی فعالیت کنند.
حجت الاسلام سپهر، با بیان اینکه اوقات فراغت مورد تأکید قرآن و ائمه دینی ماست و باید جوانان از اندیشه دینی و معرفتی استفاده لازم را ببرند، اضافه کرد: دشمنان به دنبال این هستند که فعالان فرهنگی را به خواب غفلت ببرند و از این امر سوء استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه امروز شیطان فرهنگی از غفلت و کم توجهی، نهال ناهنجار سیاسی را در قلوب مستعد جوانان می کارند، تصریح کرد: جوان همچون زمین مستعدی است که در اختبار داریم اما اگر از آن غفلت کنیم دشمن نهال وهابیت را در جان شیعه می کارد و آن را از مسیر اصلی به اسلام راستین منحرف می کند.
وی با بیان اینکه در حوزه اخلاق و معنویت تا پای علم، صنعت و پیشرفت نرفته ایم و عقب ماندیم، یاد آور شد: باید جامعه و به خصوص جوانان را به سمت اخلاق و معنویت که پیام مقام معظم رهبری است سوق دهیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با اشاره امضای تفاهم نامه با ستاد عالی، عنوان کرد: امسال به این تفاهم نامه 12 میلیارد و 800 میلیون ریال تعلق می گیرد که بسته به فعالیت هر کانون تا سقف بیش از 5 میلیون ریال به هر کانون مساجد اختصاص می یابد.
وی بر ضرورت گسترش و ترویج نهضت قرائت قرآن و حفظ کلام وحی تأکید کرد و اذعان داشت: مدیران کانون های مساجد برای جذب تسهیلات و هزینه کرد برای تربیت جوانان عاشق اهل بیت و قرآن و اسلام ناب محمدی فرصت را مغتنم شمرده و این رسالت بزرگ را به نحو احسن انجام دهند.
وی بر ضرورت راه اندازی مؤسسات قرآنی در کنار کانون های مسجد تأکید کرد و توضیح داد: به ازای هر 10 هزار نفر اندازی باید یک مؤسسه قرآنی راه اندازی شود و با توجه به اینکه نزدیک به 7 هزار مسجد در استان وجود دارد باید کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز به 7 هزار باب افزایش یابد.
در ادامه حسین براتی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، با تشریح برگزاری دوره آموزشی مدیران کانون های مساجد استان، اظهار کرد: کانون های مساجد باید کادرسازی و آموزش را در اولویت کار خود قرار دهند زیرا فاصله گرفتن مدیر کانون از مسجد و کانون آسیب جدی به بار می آورد و کار در کانون و مسجد را با افول شدید رو به رو می کند.
وی بر استفاده از حوزه هنر توسط کانون های مساجد تأکید کرد و ابراز داشت: یکی از واژه هایی که کانون ها در خود جای داده اند، هنری است و باید کانون های مساجد از ظرفیت و پتانسیل هنر برای عمق بخشی، تعمیم و حفظ و نگهداشت جوانان و نوجوانان و سایر اقشار جامعه استفاده کنند.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه عملکرد دستاوردها و توانمندی های کانون های مساجد، بر ضرورت شرکت دراین نمایشگاه و ارائه دستاوردهای کانون ها تأکید کرد و گفت: این نمایشگاه در همه استان ها برگزار و در خوزستان نیز 31 مرداد برپا می شود و کانون های مساجد توانمندی ها و دستاوردهای خود را به معرض نمایش می گذارند.
لازم به ذکر است، در این مراسم رضا سیبویه، مدیر کانون تخصصی آموزش استان و حجت الاسلام محمد پشم فروش، مدیر کانون تخصصی مهدویت خوزستان بر شرکت کانون های مساجد بر برنامه ها و فعالیت های کانون های تخصصی تأکید کردند.
پایان پیام/
نظر شما