به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سالار مرادی، رئیس مجمع نماینگان کردستان در مجلس شورای اسلامی، در شورای مسکن استان کردستان که در سالن جلسات فرمانداری دیواندره و با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان یکی از استان های غنی کشور از لحاظ منابع آب و خاک و نیروی انسانی کارآمد بوده و این قابلیت را داراست که به عنوان یکی از استان های پیشرفته و صنعتی کشور مطرح شود.
وی افزود: یکی از مشکلات عمده استان کردستان از لحاظ امکانات زیربنایی در عدم توسعه یافتگی در حوزه راه بوده و این مهم در زمینه راه های روستایی به عینه قابل مشاهده است.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ضعف در ایجاد راههای روستایی مناسب، کردستان را در زمره استان های توسعه نیافته کشور و ضعیف ترین استانها قرار داده است و متأسفانه در خوش بینانه ترین حالت ممکن 35 درصد روستاهای کردستان دارای راه روستایی هستند که این مهم با نصف میانگین کشوری برابری می کند.
مرادی با ابراز نارضایتی از وضعیت راه های روستایی کردستان از وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی خواست که در راستای جبران عقب ماندگی ها و محرومیت های این استان در حوزه راه روستایی نگاهی دقیق و تسریع بخش داشته باشند.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران خواستار شدت گرفتن عملیات ساخت پروژه راه آهن تهران - سنندج به عنوان یکی از زیربنایی ترین پروژهها در شکوفایی اقتصادی کردستان شد و ابراز امیدواری کرد که این پروژه عظیم تا پایان دولت دهم به بهره برداری برسد.
وی افزود: مطرح کردن یک مبحث و عدم توجه به حل موانع و مشکلات فراروی آن نه تنها کمکی به تسریع پروژه ها و طرح های عمرانی در کردستان نمی کند بلکه به عنوان مانعی در برابر اجرای صحیح این پروژهها مطرح خواهد بود و باید مدیران و مسئولان از این مهم پرهیز کنند.
مرادی تصریح کرد: عدم نظارت کافی بر اجرای طرح های عمرانی در کردستان زمینه کند شدن عملیات اجرایی آنها را فراهم کرده و به عنوان مانعی مهم در برابر تکمیل به موقع پروژه های مسکن مهر در استان مطرح است.
رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان بر همدلی و همکاری حداکثری نمایندگان استان کردستان با مدیران استانی برای رفع موانع و محرومیت های موجود در استان تأکید کرد و خواستار توجه ویژه مسئولان کشوری در خصوص رفع این موانع در کردستان شد.
فرماندار دیواندره نیز در ادامه از آسفالت بیش از 30درصد راه های روستایی این شهرستان در دولت نهم و دهم خبرداد و اظهار داشت: هماکنون 390 کیلومتر راه آسفالته در سطح روستاهای دیواندره ساخته شده و 120 کیلومتر راه آسفالته بین شهری نیز در این شهرستان وجود دارد.
سعدی نقشبندی افزود: شهرستان دیواندره با بیش از 82 هزار نفر جمعیت یکی از مناطق مستعد کردستان برای پرورش تولیدات دامی و زراعی و خودکفایی ایران اسلامی در این حوزه های استراتژیک بوده و توجه بیش از پیش به این منطقه شرایط مساعدی رابرای توسعه استان فراهم می کند.
وی اظهار داشت: بیش از 70درصد جمعیت این شهرستان در مناطق روستایی زندگی می کنند اما متأسفانه میانگین آسفالت راه های روستایی در این شهرستان 34درصد است که با توجه به میانگین 63 درصدی کشوری از جایگاه بسیار ضعیفی برخوردار است.
وی افزود: وجود 270 روستا در این شهرستان و قرارگرفتن دیواندره در مسیر اصلی شمال به جنوب کشور این شهرستان را به عنوانی یکی از نقاط کلیدی استان برای توسعه و پیشرفت زیرساخت های قرار داده و کمبود امکانات و اعتبارات روستایی به هیچ وجه شایسته این شهرستان نیست.
فرماندار دیواندره خاطر نشان کرد: وجود بارش های سنگین برف، برودت و سرمای شدید در چندین ماه از سال، فرسودگی تجهیزات راهسازی و برف روبی و همچنین توسعه خطی نواحی شهری در این شهرستان از جمله مشکلاتی است که طرح های عمرانی و خدماتی این شهرستان را تهدید می کند و امیدواریم برای رفع این موانع مسئولان نگاه ویژه به دیواندره داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما