عقب ماندگی های استان خوزستان ناشی از عدم پیگیری هاست

استاندار خوزستان، عقب ماندگی های استان را ناشی از عدم پیگیری برخی از دستگاه ها دانست و اظهار داشت: باید با جذب اعتبارات لازم کمبودها را جبران کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، در جلسه برنامه ریزی و توسعه استان که در مهمانسرای شهید رجایی استانداری برگزار شد، با گله مندی از برخی دستگاه ها در خصوص عدم جذب اعتبارات، گفت: متأسفانه برخی از دستگاه ها نتوانستند اعتبارات جذب کنند و عقب ماندند اما تعدادی از دستگاه ها در جذب اعتبارات خوب عمل کردند.

 

وی با بیان اینکه امسال باید مسائل اساسی مردم را با جذب منابع و اعتبارات لازم در نظر بگیرید، ادامه داد: عقب ماندگی در این استان زیاد است و اگر پنج دولت دیگر با نگاه دولت نهم و دهم روی کار باشد، می توان خوزستان را به نقطه ایده آل رساند.

 

استاندار خوزستان، عقب ماندگی های استان را ناشی از عدم پیگیری ها دانست و تصریح کرد: باید با تلاش، حمیت، انگیزه، دلسوزی، جرأت و جسارت بتوان اعتبارات لازم را به این استان تزریق و جذب کرد.


وی اضافه کرد: کشور به دنبال اتمام پروژه های نیمه تمام است، از این رو اگر نجنبیم و اعتبارات جذب و هزینه نکنیم در تخصیص های بعدی معلوم نیست که اعتبارات بدهند و هرچه سریع تر فرمانداران شهرستان ها کمیته برنامه ریزی را تشکیل و صورتجلسه ارسال کنند تا اعتبارات امسال جذب شود.

 

دکتر حجازی، بر تسریع در جذب اعتبارات دستگاه ها هشدار داد و خاطر نشان کرد: دستگاه ها در مبادله و جذب اعتبارات هرچه سریع تر اقدام کنند و نباید در این جذب عقب بمانیم.
 

وی با اشاره به طرح های مهر ماندگار، یادآور شد: پیشنهاد تخصیص اعتبار این طرح به استان ها از سوی استان ارائه و مورد موافقت واقع شده، از این رو ستاد و مسئول ستاد این طرح در استان معرفی می شود.

 

مهندس اسماعیل عامری گلستان، معاون برنامه ریزی استانداری خوزستان، نیز اذعان داشت: کل اعتبارات سال 90 استان 532 میلیارد تومان بوده که امسال با حدود 20 درصد به 644 میلیارد تومان افزایش یافته است.

 

وی با بیان اینکه در طرح های ملی استانی اعتبار 195 میلیارد تومانی در سال 90 به 897 میلیارد تومان رسیده که 360 درصد افزایش را نشان می دهد، عنوان کرد: کل اعتبارات سال 90 استان خوزستان یک هزار و 800 میلیارد تومان بوده که امسال با 7/12 درصد به دو هزار و 30 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

 

معاون برنامه ریزی استانداری خوزستان، اظهار کرد: یکی از ضررهایی که به استان وارد می شود کم توجهی و غفلت ما از پروژه های نیمه تمام است از این رو باید برای شروع پروژه های جدید حداقل 30درصد از اعتبارات پروژه برای سال اول مورد تصویب قرار دهیم.

 

وی توزیع کل اعتبارات استان را به تفکیک فصول و بر اساس ضوابط میان شهرستان ها دانست و با بیان اینکه پیمانکاران بازوان اجرایی استان هستند، تأکید کرد: عدم پرداخت مطالبات آنها دچار مشکل خواهند شد و نباید دستگاه ها مطالبات پیمانکاران را حذف کنند.

 

همچنین، حجت الاسلام سید لطف الله سپهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با تبریک اعیاد شعبانیه، یکی از مهم ترین میادین مانور حاکمیت و سیاست را حوزه فرهنگ و هنر دانست و با بیان اینکه اعتقاد در بحث توسعه زیربنای فرهنگی در مناطق اثرپذیر و مرزی است، افزود: در حوزه فرهنگ و هنر 73 پروژه قدیم و جدید داریم که برخی از آنها در حال شروع و بعضی ها در هفته دولت افتتاح می شوند.

 

وی با اشاره به اینکه امسال در بخش امور مساجد یک هزار و 300 میلیون تومان و در امور قرآنی 300 میلیون تومان اعتبار جذب کردیم، توضیح داد: در حوزه فرهنگ و هنر استحقاق خوزستان بیشتر است از این رو این استان نیازمند کار فرهنگی بوده و فرمانداران هم باید 10 درصد به بخش فرهنگ و هنر و فعالیت های دینی و قرآنی اعتبار اختصاص دهند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 147178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha