سردار علیرضا عادلی، فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مجموعه مستند با عنوان پارازیت با 4 موضوع اجتماعی، سرقت، مواد مخدر صنعتی و سنتی، مفاسد اجتماعی و نزاع، به تهیه کنندگی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان صبح امروز کلید خورد، به خبرنگار شبستان گفت: تا اوایل هفته ناجا در مهرماه امسال کار تدوین و ضبط این 4 مجموعه به اتمام خواهد رسید.
عادلی، هدف از این اقدام را معرفی معضلات اجتماعی و ارتقاء سطح امنیت اجتماعی در بین مردم عنوان کرد و افزود: هر کدام از این فیلم های مستند 20 دقیقه می باشد که در هفته ناجا و با هماهنگی صدا وسیمای استان از شبکه استانی دنا پخش خواهد شد.
کاهش سن گرایش به مواد مخدر صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد
فرمانده نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: سن گرایش به موادمخدر صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد رو به کاهش است.
عادلی افزود: مواد مخدر سنتی در حال تغییر به مواد مخدر صنعتی در مناطق مختلف این استان است و با این حال سن گرایش به مواد مخدر سنتی نیز رو به افزایش است.
وی بیان کرد: افزایش تولید و ارزان بودن قیمت مواد مخدر صنعتی از مهم ترین عوامل روند رو به رشد استفاده از این مواد در بین مصرف کنندگان است.
عادلی، وضعیت موجود را نگران کننده عنوان و اظهار داشت: باید در بعد آموزشی، آگاهی رسانی، حذف خلأهای قانونی، فعال شدن دستگاه های پیشگیری و افزایش مشارکت های مردمی در زمینه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در کشور گام های اساسی تری برداشته شود.
وی با هشدار به والدین، معلمان و اساتید دانشگاه های کهگیلویه و بویراحمد نسبت به جدی گرفتن این موضوع، اظهار داشت: خطرات مواد مخدر به خصوص مواد مخدر صنعتی باید به دانش آموزان و دانشجویان به نحو مطلوبی گوشزد شود.
فرمانده نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: به عنوان مثال هر مصرف کننده ای که برای یک بار مواد مخدر صنعتی «شیشه» مصرف کند، هیچ راه بازگشتی برای او وجود نخواهد داشت.
وی یادآور شد: قرص های روانگردان نیز خطری جدی برای نوجوانان و جوانان هستند که والدین باید مراقبت های بیشتری از فرزندان خود داشته باشند.
اهتمام و تمرکز پلیس این استان در مبارزه با مواد مخدر به سرشاخه هاست
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برنامه های سال جاری پلیس در استان کهگیلویه و بویراحمد، بیان داشت: در سال جاری برنامه داریم با شدت و حدت بیشتری با سرشاخه ها و سرباندهای مواد مخدر برخورد کنیم.
عادلی، نقش اجتماع و خانواده را در ایجاد امنیت بسیار مهم دانست و بیان کرد: در بعد پیشگیری از جرایم خانواده ها و تربیت فرزندان از دوران کودکی اهمیت فراوانی دارد که لازم است در جامعه توجه بیشتری به این امر مهم شود.
این مسئول انتظامی در استان کهگیلویه و بویراحمد، رویکرد فرهنگی پلیس را عاملی مهم در کاهش جرایم خواند و اضافه کرد: تماس های سامانه 197 در این استان نشان از برخورد بهتر پلیس با مردم و رضایت مردم نسبت به عملکرد پلیس دارد.
نزاع های فردی نگرانی پلیس کهگیلویه و بویراحمد
عادلی گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد در سطح کشور قطب مطالعاتی نزاع بوده و در سال های پیش جزو استان هایی بودیم که فراوانی نزاع در آن به نسبت جمعیت بسیار بالا بود ولی هم اکنون این شرایط حاکم نیست.
وی افزود: با برنامه ریزی هایی که پلیس داشته و برگزاری همایش هایی با حضور قبایل و طوایف مختلف این استان، شاهد کاهش نزاع های دسته جمعی در کهگیلویه و بویراحمد بودیم.
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد، کاهش 14 درصدی آمار نزاع های دسته جمعی را حاصل برنامه های پلیس و همکاری مردم دانست و گفت: این روند کاهش نزاع های دسته جمعی همچنان در این استان ادامه دارد.
عادلی افزود: یکی از مسائل مهم مبتلا به استان نزاع است که خوشبختانه در سنوات گذشته در قالب کارهای تحقیقاتی، همایش و نشست با سران طوایف کارهای خوبی انجام شده اما نیاز است که این کار کاربردی شود و این امر از یک سال پیش شروع شده و در این زمینه کتابی تحت عنوان «نزاع، علت و راه کارها» منتشر شد.
وی اذعان داشت: حاصل این تلاش ها سبب شد تا در گذشته سیر نزولی در کاهش نزاع ها داشته باشیم به نحوی که این کاهش به 20 درصد رسید و امیدواریم در آینده نزدیک به جایگاه خوبی برسیم.
عادلی با بیان اینکه در مجموع وضعیت این استان در نزاع های دسته جمعی مطلوب است، نگرانی خود را از نزاع های فردی در کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد.
پایان پیام/
نظر شما