علیرضا باقری، مسوول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان بوشهر و مخترع این آتل، آتل فیکسو اسپلینت را بومی سازی کرده است و این اختراع در فروردین امسال به شماره 74486 دراداره کل مالکیت صنعتی ثبت اختراعات کشور به نام این مبتکر بوشهری به ثبت رسیده است.
روکش این آتل چرم است، در درون آن از تفلون استفاده شده و با چسب هایی که رویش کار گذاشته شده عضو حادثه دیده را ثابت نگه می دارد.
باقری آسانی کار، پایین بودن قیمت تمام شده نسبت به مشابه خارجی، یک بار مصرف نبودن و تحمل راحت آن توسط بیمار را از ویژگی های این آتل عنوان کرد و افزود: این آتل پیش از این از ایتالیا وارد می شد که قیمتش حدود سه میلیون ریال بود اما آتلی که من ساخته ام قیمتش یک سوم نمونه خارجی است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این نمونه خارجی عیب هایی هم داشت که در نمونه داخلی دیده نمی شود، تسمه های آتل خارجی در هوای مرطوب و یا بر اثر شست و شو کنده می شد و داخل آتل هم از مقوای فشرده استفاده شده بود که اگر روکش آن از بین می رفت دیگر قابل استفاده نبود.
این مخترع گفت: آتل اختراعی وی بعد از هر بار استفاده به راحتی قابل شست و شو است و می تواند تا هفت سال استفاده شود.
باقری گفت: این آتل نمونه داخلی ندارد و برای تولید انبوه آن نیاز به ایجاد کارگاه مجهز است که تحقق این امر علاوه بر اشتغال زایی نقش موثری در جلوگیری از خروج ارز برای واردات این کالا دارد.
در حال حاضر صد آتل از این نوع در اختیار آمبولانس های مراکز مدیریت حوادث استان بوشهر است.
پایان پیام/
نظر شما