به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، رضا کوچکزاده، مدیر این پروژه پژوهشی با بیان این خبر گفت: با پایان یافتن مرحله گردآوری اسناد، تصاویر و تاریخ شفاهی، مرحله دوم این کتاب آغاز شده است. برنامه ما در این مرحله، بررسی سندها و نگارش فصلهای کتاب است.
این پژوهشگر و کارگردان تئاتر افزود: در مرحله نخست، همزمان با فراهمآوری و گردآوری سندها و تصویرها به دستهبندی و نظمدهی مناسب هر سند نیز پرداختهایم که این رویکرد، گام مهمی در آسان کردن بهرهگیری مناسب و کارآمد از سندها در مرحله نگارش است. مرحلهی نخست، شاید دشوارترین و زمانبرترین بخش کار ما بود، زیرا جایی برای نگهداری سندهای شهر طراحی نشده و ما مجبور شدیم بسیاری از سندها را از منابع اصلیشان به دست آوریم و منظم کنیم. حتی نزدیک به 30 سفر برونشهری برای دستیابی به برخی سندهای از شهر رفته انجام دادیم.
کوچکزاده گفت: کتاب از پنج فصل اصلی به هم میرسد که هر فصل به بررسی یک دهه از تئاتر قم میپردازد و اینک قرار است هر فصل را یکی از همکاران به نگارش درآورد تا در پایان به قلم یکی از پژوهشگران همکار، همآهنگ و یکدست شود.
این کارگردان تئاتر یادآور شد: تاریخ تئاتر قم، تنها تاریخ یکی از هنرها در شهری حاشیهای نیست بلکه تاریخ فرهنگ و دگرگونیهای فرهنگی و اجتماعی این شهر را در بر میگیرد.
کتاب پنج دهه تئاتر در قم زیر نظر دکتر محمدعلی خبری به عنوان مدیر این طرح آماده میشود و قرار است مراسم رونمایی آن، همزمان با جشنهای انقلاب در بهمنماه سال جاری برگزار شود.
پایان پیام/
نظر شما