حضور 220 ناشر در نمایشگاه کتاب کردستان

بهمن دری گفت نمایشگاه کتاب کردستان با اختصاص 250 میلیون تومان بن و220 ناشر و 150 غرفه پذیرای علاقه مندان به کتاب شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان،بهمن درّی معاون امورفرهنگی وزیرارشاد که در‌آیین گشایش پنجمین نمایشگاه بزرگ کتاب کردستان ضمن اشاره برتوجه ویژه به کردستان گفت: درباره اعتنای معاونت فرهنگی به حوزه نشر در استان کردستان همین بس که اولاً دردوسال اخیر پس از وقفه‌ای 6 ساله دوبار نمایشگاه کتاب استانی در کردستان برگزار کرده‌ایم و ثانیاً در سال جاری پس از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کردستان به عنوان اولین نمایشگاه کتاب استانی انتخاب شد.

 

وی با برشمردن ویژگی‌های پنجمین نمایشگاه کتاب کردستان گفت: ویژگیهای پنجمین نمایشگاه کتاب کردستان در این نمایشگاه 220 ناشر از تهران و سایر استانها در150غرفه گرد آمدند و بیش از 27000 عنوان کتاب را در معرض فروش قرار دادند.

درّی ادامه داد: معاونت امور فرهنگی 250 میلیون تومان بن به این نمایشگاه اختصاص داده است و در هر شب که به نام سایر شهرهای استان نامگذاری شده است برنامه‌های شب فرهنگ و هنر با حضور هنرمندان شهرهای کردستان برپا می‌شود.

معاون امور فرهنگی افزود: همچنین برنامه‌های متنوعی در بخش جنبی نمایشگاه تدارک دیده شده از جمله عرضه کتابهایی با موضوع مهدویت، دفاع مقدس و جنگ نرم بر پایی جلساتی کارشناسی درباره عرفانهای نوظهور و بیداری اسلامی در جهان اسلام است.


جهان تشنه فرهنگ ناب اسلامی ـ ایرانی

درّی خاطر نشان کرد: جهان تشنه فرهنگ ناب اسلامی است و ایران به عنوان مهد فرهنگ نبوی و علوی با دارا بودن استانی فرهنگ پرور چون کردستان عزیز که مهد فرزانگی و اندیشه‌ورزی است می‌تواند به این ولع و تشنگی پاسخ دهد. استقبال از برپایی نمایشگاه کتاب به عنوان بزرگترین رخداد فرهنگی استان می‌تواند جلوه‌ای از تنوع فرهنگی و قوی در ایران اسلامی باشد.


ماجرای رئیس جمهور فرانسه که سعدی شد!
درّی گفت: از تأثیرات بی‌چون و چرای ادبیات و فرهنگ اسلامی و ایرانی در جهان نمی‌توان به راحتی عبور کرد. از تأثیرات حافظ، مولوی، فردوسی و دهها مفاخر و مشاهیر اسلام و ایران سخنی نمی‌گوییم اما تأثیری که تعدادی از داستانهای ایرانی کتاب «هزار ویک شب» بر روی داستان‌نویسان جهان داشته است می‌تواند مورد تأمل قرار گیرد. چارلز دیکنز، مارک تواین، والتراسکات، بورخس، خواهران برونته، جورج الیوت از این داستانها تأثیر گرفته‌اند و یا 125 سال پیش یکی از رؤسای جمهور فرانسه به دلیل شیفتگی پدربزرگش «لازارکارنو» به سعدی، نام خود را به سعدی کارنو تغییر می‌دهد و البته فرزندش را هم سعدی نامگذاری می‌کند.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت امور فرهنگی ،معاون امور فرهنگی گفت: این شیفتگی اکنون در جهان چند برابر شده است و تردیدی نیست که ایران اسلامی باید به این تشنگی پاسخ دهد و کردستان نیز به دلیل داشتن نام داران و نویسندگان شهید می‌تواند سهم خود را در انتقال فرهنگ اسلامی ـ ایرانی ایفا کند.

 

وی در پایان افزود: با حمایتهای بعمل‌ آمده از کتابهای ارزشمند و جذاب درسال جاری تلاش خواهیم کرد شمارگان و نوبت‌های چاپ برخی از کتابها را به صدهزار نسخه و یا بیشتر برسانیم و این اقدام با خرید هدفمند کتابها جهت تجهیز و تأمین منابع کتابخانه‌ها و مراکز فرهنگی و هنری و مساجد آغاز شده است.
پایان پیام/
 

کد خبر 150071

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha