به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، کریم حاجیزاده رئیس کمیسیون تخصصی گردشگری اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اردبیل شامگاه گذشته( 20 تیر) در جلسه کمیسیون تخصصی گردشگری اتاق بازرگانی اردبیل اظهار داشت: توسعه توریسم درمانی نیازمند کارگروهی و همکاری تنگاتنگ بخش خصوصی و دولتی است.
وی افزود: همه سازمانهای دولتی مرتبط با صنعت توریسم و همچنین موسسات خصوصی میتوانند طرحها و پیشنهادات خود را برای بررسی بیشتر و رسیدن به یک راهکار مناسب برای توسعه گردشگری درمان به کمیسیون تخصصی اتاق ارائه دهند.
حاجیزاده بیان کرد: با توجه به موقعیت و ظرفیتهای استان اردبیل میتوان موضوع گردشگری درمان را جدی گرفت و برای جذب گردشگری درمان از کشورهای منطقه برنامهریزی کرد.
رئیس کمیسیون تخصصی گردشگری اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اردبیل احداث کلینیک آبدرمانی، تشکیل کنسرسیوم، آموزش تورهای سلامت، اطلاعرسانی جامع از طریق رسانهها، حمایت دستگاههای دولتی و سرمایهگذاری بخش خصوصی را از جمله راهکارهای مناسب برای توسعه توریسم درمانی عنوان کرد.
در ادامه این جلسه حسین وثوقی ایرانی دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اردبیل ظرفیتهای استان اردبیل را در صنعت گردشگری را یادآور شد و بیان داشت: آموزش در صنعت توریسم نقشی بسیار اساسی دارد و بدون آموزش، توسعه مطلوب در صنعت گردشگری اتفاق نخواهد افتاد و بخش خصوصی و دولتی باید در کنار هم بسترهای لازم را برای تبدیل شدن استان اردبیل به قطب گردشگری فراهم کنند.
وثوقی ایرانی با اشاره به تجربه کشورهای دیگر در استفاده از آب های گرم درمانی گفت: برای استفاده از تجربیات کشورهای دیگر و انتقال تجربیات آنها به استان، اتاق اردبیل آمادگی کامل دارد گروهی در قالب تور متشکل از مدیران هتلها، تاسیسات آبدرمانی و موسسات وابسته به صنعت توریسم را به شهرهای دنیزلی و افیون ترکیه که دارای آب های گرم درمانی هستند اعزام کند.
دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اردبیل در پایان سخنان خود اظهار داشت: اردبیل استعداد تبدیل شدن به قطب گردشگری در کشور و حتی مطرح شدن در سطح بینالمللی را دارد اما رسیدن به این جایگاه نیازمند برنامهریزی و توجه جدی به مقوله صنعت گردشگری در استان است.
پایان پیام/
نظر شما