بررسی نگرش سنتی و صنعتی در نشر کشور

نگرش سنتی و صنعتی در نشر کشور» موضوع پرونده صدوپنجاه و ششمین شماره از دوهفته‌نامه «مهر» است که با گفتار و آثاری از سیدمحمد موسوی کیانب و اعظم کیان افزار منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در ادامه سلسله پرونده‌های «مهر» با موضوع مسائل نشر در سال تولید ملی، این بار نوبت به بررسی وجود دو نگرش سنتی و صنعتی در نشر کشور رسید تا این دو نگرش، مورد بررسی قرار گیرند.

 

بر همین اساس مطالب چندی درباره تفاوت این دو نگرش و رویکرد در گفت وگو با کارشناسان و ناشران و اهالی نشر آمده است. گفت وگو با حمید شاه آبادی؛ فعال نشر و اعظم کیان افراز؛ مدیر انتشارات افراز و... از جمله فعالان نشر هستند که درباره این مبحث به اظهارنظر پرداخته‌اند.

 

همچنین سیدمحمد موسوی کیانی؛ مدیرعامل چاپخانه افست در یادداشتی مسائل مربوط به چرخه چاپ در صنعت نشر را بررسی کرده است. اقتضائات نگرش سنتی و صنعتی و همچنین نگاهی به عوامل تاثیرگذار بر صنعت نشر و تولید کتاب از مطالب دیگرمرتبط با این پرونده هستند.

 

با اردشیر صالح پور هم به بهانه انتشار کتاب «پیشخوانی در تعزیه» درباره این کتاب گفت وگو شده است. گزارشی از مراسم رونمایی از کتاب «پرواز روی خاک»، « سهم من از چشمان او» نیز از دیگر مطالب هستند. نقد و بررسی کتاب این شماره نیز به رمان «توپچنار» نوشته انسیه شاه حسینی اختصاص یافته است.

 

گفتنی است، دو هفته‌نامه تخصصی کتاب «مهر» زیرنظر روابط عمومی انتشارات سوره مهر منتشر می‌شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 150735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha