جشنواره ریحانه به دیدگاه مقام معظم رهبری درباره فعالیت‌ زنان توجه دارد

جشنواره ملی ریحانه در راستای فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد بانوان که معتقدند باید در حوزه‌هایی فعالیت کنند که با عواطف و روحیه آنها سازگار باشد؛ برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مریم ملک‌ محمدی گفت: متاسفانه در جامعه امروز حضور زنان در عرصه‌های تحصیلی و شغلی در حد قابل توجهی متاثر از ارزش‌های محیطی و خانوادگی آنان است که می‌توان گفت در نسبت مستقیم با ارزش‌های جامعه مدرن بوده و بدون در نظر گرفتن ویژگی‌های شخصیتی و روحیات زنانه و نیز ارزش‌های سنتی زن مسلمان اتفاق افتاده است.

 

وی ادامه داد: لذا با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر فعالیت بانوان متناسب با روحیات و ویژگی‌های ذاتی و شخصیتی زن مسلمان، جشنواره ملی ریحانه با دستور کار شناسایی استعدادها و توانمندی‌های دختران و بانوان دانشگاهی و نیز تبیین مولفه‌های شخصیتی زنان از دیدگاه اسلامی و الگوسازی در زمینه حضور و فعالیت اجتماعی زنان آغاز به کار نموده است.

 

وی همچنین اظهار داشت: محورهای ترجیحی ما در این جشنواره، در مورد بانوان و شرکت کردن آنان است. پس از مشورت با اساتید، بر روی محورهایی دست گذاشتیم که توانمندسازی دختران و قدر و منزلت دختران را به جامعه نشان دهیم. از طرفی هم نگفتیم که فقط باید این محورها مورد توجه قرار داده شوند که حضور فعال بانوان را ببینیم و در واقع آثار با محوریت آزاد هم شرکت داده خواهند شد. شاید از بین این آثار، مواردی پیدا شود که ما به فکر آن نبودیم و از آن به عنوان طرحی جدید استقبال کنیم.

 

بنابر گزارش ستاد خبری نخستین جشنواره ملی ریحانه ملک محمدی افزود: هر جشنواره و هر فعالیت فرهنگی که اتفاق می‌افتد، برای سال اول، شاید، آن‌چنان تاثیرگذار نباشد. دوره اول هر جشنواره به نوعی توجهات را جلب می‌کند و سنگ محکی برای جشنواره‌های بعدی است. ما در این جشنواره، برآنیم که در سال‌های آینده، اگر این جشنواره برگزار شد، توجه هر نهادی را که با دانشجویان سر و کار دارد جلب کنیم و به جایی برسیم که فعالیت‌هایی را تعریف کنیم که فقط برای بانوان باشد و دانشجویان دختر را به سمت فعالیت‌های خودشان، یعنی همان‌هایی که با روحیات و عواطف‌شان سازگار است، جذب کنیم.

 

دبیر نخستین جشنواره ملی ریحانه در مورد استقبال از اولین دوره این جشنواره گفت: برای سال اول و در شرایطی که ما هم در آغاز کار با تعطیلات نوروز مواجه شدیم و بعد از آن هم، امتحانات دانشگاه‌ها و تعطیلات تابستانی را داریم، استقبال خوبی از جشنواره شده و قابل رضایت است و امید داریم که در سال‌های آینده و با همکاری نهادها و دانشگاه‌ها، به مراتب خیلی بهتر از امسال و با استقبال بیشتری روبه‌رو شویم. همانطور که گفتم خاصیت هر جشنواره‌ای است که در اولین دوره با کاستی و استقبال متوسط مواجه شود.

 

وی در مورد حمایت از آثار شرکت شده در جشنواره، پس از پایان جشنواره افزود: با یک سری از مراکز دولتی هماهنگی به عمل آمده تا بعد از اختتامیه، آثار برگزیده و تقدیری در بخش‌های مختلف را حمایت کنند. برای مثال در بخش ادبی و مقالات، ما روی چاپ این آثار هماهنگی‌هایی را انجام داده‌ایم و یا در مورد آثار هنری نسبت به فروش این آثار و اینکه این هنرمندان جوان و ناشناخته را که تا به حال شناسایی نشده‌اند، حمایت کنیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 150860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha