خودکفایی در تولید 150 قلم کالای ارتباطی و مخابراتی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در تولید 150 قلم کالای ارتباطی و مخابراتی به خودکفایی رسیده ایم.

به گزارش خبرنگار شبستان، رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست خبری امروز خود با اشاره به تشکیل ستاد حمایت از تولیدات بومی فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: این ستاد در دی ماه سال گذشته با عنوان ستاد بومی فاوا تشکیل شد و با نامگذاری امسال به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی عنوان این ستاد به حمایت از تولیدات بومی فناوری اطلاعات و ارتباطات تغییر نام داد که هدف اصلی آن حمایت از تولیدکنندگان داخلی است.
 

وی افزود: در همین راستا تجاری سازی تولیداتی که تا کنون به مرز انبوه رسیده‌اند در اولویت کاری این وزارتخانه قرار دارد و تشکیل کمیته واردات برای وارد کردن نمونه ،حمایت‌های مالی و پرداخت وام های کم بهره برای شرکت‌های فناور که تولید داخلی را دنبال می کنند، از جمله تسهیلات در نظر گرفته شده برای حمایت از تولید داخلی است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تقی پور ماموریت اصلی برگزاری همایش ها با این محوریت را برای حمایت از تولید داخلی عنوان کرد و گفت: هدف اصلی این ستاد حمایت از تولید داخل است.
 

وی همچنین اظهار کرد:‌ استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای شبکه‌های اپراتورهای موجود از دیگر اقدامات ستاد بومی سازی فاوا است.

 

 وی با بیان تولید 150 قلم کالای ارتباطی و مخابراتی در داخل کشور ادامه داد:‌ انواع کابل‌های مخابراتی، تجهیزات غیرفعال در شبکه‌ها، آنتن، دکل مخابراتی، کانکس، سوئیچ، منابع تغذیه، سیستم های انتقال و نرم افزارهای مربوط به امنیت شبکه و صورتحساب گیری به طور کل در داخل تولید می‌شود.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ممنوع بودن ورود نرم افزارهای خارجی تاکید کرد: طراحی و مدیریت شبکه ها در داخل انجام می‌شود و قابلیت تولید نرم افزارها با هر فناوری در داخل وجود دارد فقط در بحث تجهیزات امکانات برای رقابت با شرکت های مطرح به قدر کافی مهیا نیست.
 

وی خاطرنشان کرد: در بخش خصوصی سازی وزارت ارتباطات رتبه اول را در این حوزه دارد و هزار و تاکنون 855 پروانه به جز دفاتر ارتباطی به بخش خصوصی اعطا کرده ایم.
 

پایان پیام/


 

کد خبر 151669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha