به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان، در نشست هماهنگی و برنامه ریزی این جشنواره اظهار داشت: حدود 400 ورزشکار زن و مرد از 11 استان شرق کشور در این رقابت ها شرکت می کنند.
وی ارتقای سلامتی، زنده نگه داشتن و ترویج بازیهای بومی و محلی، توجه به ورزش روستائیان و عشایر و همچنین تعامل و ارتباطات فرهنگی بین نقاط روستایی و عشایری کشور را از جمله اهداف این جشنواره ذکر کرد.
فرماندار درمیان با بیان اینکه احیاء بازیهای بومی و محلی در تقویت و توسعه ورزش روستایی و گسترش روحیه نشاط در جامعه نقش اساسی ایفا میکند، اضافه کرد: بی شک گسترش فعالیتهای ورزشی جوانان روستایی و عشایری، ورزشکاران توانمندی را به ورزش شهرستان درمیان معرفی خواهد کرد.
براتی، یکی از بزرگترین دغدغههای امروز جامعه را چگونگی پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برشمرد و افزود: گسترش بازیهای بومی و محلی و توجه جدی به ورزش در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته میتواند در این راستا مثمرثمر باشد.
وی با اشاره به فعالیت 24 هیئت ورزشی در شهرستان درمیان، اظهار داشت: 300 ورزشکار درمیانی به صورت حرفهای در 24 رشته ورزشی فعالیت میکنند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، براتی با بیان اینکه در سال گذشته مبلغ یک میلیارد و 400 میلیون تومان برای استخر شنا و سالن ورزشی بانوان هزینه شده است، افزود: استخر شنای شهر اسدیه تا پایان سال جاری به بهره برداری میرسد.
وی گفت: این جشنواره علاوه بر معرفی بازیهای بومی و محلی شهرستان و استان می تواند نمایشگاه فرهنگ غنی و اصیل روستایی و عشایری استان خراسان جنوبی بویژه شهرستان درمیان باشد.
پایان پیام/
نظر شما