به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام یاسر طاهری، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری شهید اندرزگو مسجد امام حسن عسگری(ع) ساری، شب گذشته در افتتاحیه طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به اینکه زمان و وقت گوهرگران بهایی است که باید ارزش و قدر آن را دانست گفت: لازم است برای بهره گیری بهینه از توانمندی های جوانان و نوجوانان و فراهم اوردن وسایل آرامش آنان برنامه ریزی لازم به ویژه در زمینه اوقات فراغت صورت گیرد.
وی مسجد را دانشگاه نسل جوان جامعه دانست و خاطر نشان کرد: مساجد مرجع آموزش دینی به مردم هستند و کارکرد ویژه آنها فرهنگسازی بر اساس مبانی دینی است.
این مسئول با بیان اینکه یکی از مهم ترین کارد کرد های مثبت اوقات فراغت را می توان در فهم مسئولیت پذیری و نقش فرد در سازندگی و اعتلای خویش و نیز شناخت نقاط ضعف و محدودیت های خود دانست افزود: افراد خلاق علاوه بر اینکه از هوش سرشار، صداقت و صراحت و انعطاف پذیری برخوردار هستند از اوقات فراغت خود حداکثر استفاده را کرده و با آزاد اندیشی و تفکر مسائل مختلف را ارزیابی می کنند.
حجت الاسلام طاهری با بیان اینکه اوقات فراغت به سان شمشیر دولبه بران می ماند که غفلت و بی توجهی یا کم توجهی نسبت به آن می تواند موجب انحراف و سقوط یک فرد یا اجتماع شود خاطرنشان کرد: دشمن سعی دارد تا ما را نسبت به راه امام خمینی(ره) و خون شهدا بی تفاوت سازد.
وی با بیان اینکه عقل سالم در بدن سالم است تصریح کرد: ما به عنوان سفیران و مبلغان دین وظیفه سنگینی را به دوش داریم و همچنین اینکه باید با استفاده از ایام شعبانیه و ماه مبارک رمضان به درجه شناخت کامل برسیم و همانطور که حضرت محمد(ص) با وجود سختی های فراوان بازهم دست از ترویج اسلام برنداشت ما هم باید بدین گونه باشیم و با وجود تحریم های زیاد بازهم محکم و استوار بایستیم.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری شهید اندرزگو مسجد امام حسن عسگری(ع) ساری با تاکید بر نقش مهم ائمه جماعات خاطر نشان کرد: ائمه جماعات نقش پدر در خانواده را دارند و باید تمام فرزندان و جوانان را به یک اندازه بنگرند.
وی اذعان کرد: مسئولان کانون و ائمه جماعات باید سعی کنند تا همه جوانان را به یک سطح برسانند و از برنامه های متنوع و شاد جهت جذب جوانان به مساجد استفاده کنند.
حجت الاسلام طاهری تصریح کرد: مسجد باید یک متولی داشته باشد و از بلاتکلیفی در آید تا اینکه مساجد به طور کامل بتوانند به درجه رفیعی برسند و بودجه ای که مسجد اختصاص می یابد توسط یک فرد هدایت شود.
وی با تاکید براینکه باید ذوق و سلیقه همه جوانانی که به کانون ها و مساجد می آیند مورد بررسی قرار داده شود گفت: بایستی بر اساس اقتضای نیاز و سن جوانان برنامه های کانون پیاده سازی گردد.
پایان پیام/
نظر شما