موقوفات گلستان در سال جاری حدود 6 میلیارد ریال درآمد داشتند

مدیرکل اوقاف و امورخیریه گلستان، میزان درآمد موقوفات این استان در 9 ماهه سال جاری را بیش از پنج میلیارد و 900 میلیون ریال اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام و المسلمین محمد ناصر انتصاری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان، امروز (6 بهمن) در آستانه هفته وقف در جمع خبرنگاران گفت: بیش از پنج میلیارد و 900 میلیون ریال از سه هزار و 500 موقوفه و 180 هزار رقبه استان در سال جاری جمع آوری شده است.


وی افزود: این درآمدها، صرف نیات واقفان در عزاداری سیدالشهدا، کمک به ایتام و اطعام دهی و غیره شده است.


حجت الاسلام انتصاری تصریح کرد: همچنین 120 بقعه متبرکه استان در سال جاری 6 میلیارد و 986 میلیون ریال درآمد داشتند که با توجه به اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها و سفر زائران، این میزان نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

 

وی ادامه داد: بر اساس پیش بینی های انجام شده اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان، درآمد موقوفات و بقاع متبرکه تا پایان نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد افزایش می یابد.


مدیرکل اوقاف و امورخیریه گلستان، شناسایی دقیق موقوفات و نیت کامل آن و نوسازی موقوفات را از برنامه های این اداره کل اعلام کرد و گفت: مجموعه این اداره کل به طور جد در حال ثبت رسیدن موقوفات هستند.


وی، با بیان اینکه وقف از پیشنه تاریخی ارزشمندی برخوردار است، افزود: پیشینه تاریخی وقف افتخار ماست ولی فرسودگی آن باعث شرمندگی می شود.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان، عمل به وقف و نیات واقفان را یکی از مهم ترین وظیفه این نهاد خواند و گفت: امروز معرفی وقف و شناسایی نیت واقفان خیراندیش و ارزشمند است.


وی افزود: علاوه بر اینکه باید جایگاه وقف در جامعه معرفی شود، باید موضوع نیات واقف را نیز نهادینه کنیم.


حجت الاسلام انتصاری، با اشاره به وجود 120 بقعه متبرکه در استان گلستان، خاطرنشان کرد: هر کدام از این بقاع گویای تبلیغ اهل بیت است و ستارگان درخشان آسمان نبوت و امامت هستند.


وی گفت: از مجموع بقاع متبرکه استان، امروز شاهد برگزاری برنامه های ارزشمند فرهنگی با اقبال عمومی هستیم.


حجت الاسلام انتصاری، تغییر و تحول در مدیریت و تحول جدی در برنامه ریزی و پیگیری مباحث اماکن مذهبی و مساجد را یکی از اهداف اداره کل اوقاف گلستان بیان کرد و افزود: طبق قانون تعیین هیئت امنای مساجد از اختیارات سازمان اوقاف است.

 

وی ادامه داد: برای بهره مندی از فضای مسجد، تحول مدیریت و هدف گذاری در برنامه های مسجد از سوی این اداره کل پیگیری می شود.


حجت الاسلام انتصاری، با بیان اینکه در فضای مسجد می توان جوانان را از تهاجم فرهنگی حفظ کرد، یادآور شد: مسجد علاوه بر اینکه محل حفظ نیرو در جامعه است می تواند محل مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان نیز باشد.


وی تاکید کرد: مسجد باید با مدیریتی قوی برای ایجاد یک تحول معنوی و پیگیری مباحث مختلف فرهنگی و اجتماعی فعال باشد.


حجت الاسلام انتصاری افزود: فعالیت مساجد بستگی به توان نیروهای مدیریتی در مسجد است، بنابراین از نیروهای ارزشمند و توانمند در مسجد باید برای ایجاد یک تحول جدی استفاده کرد.


وی ادامه داد: در دولت های نهم و دهم شاهد حمایت های ویژه در ساخت و سازهای مساجد بودیم و این فضای ارزشمند معنوی با حمایت های مردمی و اعتبارات دولتی برای ساخت و ساز پیگیری شد.


پایان پیام/

کد خبر 15178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha