حجتالاسلام حسین گروسی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند به خبرنگار شبستان گفت: یکی از فلسفههای حقیقی حجاب، آرامش زن، مصونیت جامعه از فساد، عمق و معنا بخشیدن به توسعه سرمایههای اجتماعی است.
وی افزود: حجاب یکی از احکام ضروری دین اسلام است که آیات و روایات به طور صریح این موضوع را بیان میکند که در قرآن به طور کامل بیان شده و امروزه پرسشها در زمینه مسائل دینی رو به فزونی است.
وی گفت: مسئله حجاب و عفاف از زوایای متعدد و از دیدگاه علوم امروزی مورد کند و کاو قرار گرفته و نقادی شده است و علوم حجاب و عفاف یکی از بهترین واجبات الهی برای زنان و مردان است.
وی تصریح کرد: بیتوجهی به حجاب و عفاف و آثار مرتبط با آن و بررسی آثار فردی، اجتماعی، خانوادگی و همچنین بررسی پیامدهای بی حجابی در قشر زنان باعث میشود زیربنای خانواده به سستی گراید و حجب و حیا از جامعه رخت بربندد و زمینه را برای انواع کمبودهای اجتماعی مهیا نماید.
وی با بیان اینکه پیشینه عفاف و حجاب به اندازه تاریخ آفرینش است، بیان کرد: حجاب و عفاف قبل از هر چیز برخواسته از فطرت پاک و ساختار وجودی انسان است و همچنین به آغاز آفرینش انسان چنانکه در داستان حضرت آدم و حوا نیز آمده است.
وی رعایت اخلاق اجتماعی را فلسفه دیگر حجاب دانست و گفت: انتخاب نوع و شکل لباس، از نظر اخلاقی و اجتماعی نیز به سهم خود موضوعی قابل توجه بوده و مستقیم یا غیرمستقیم در روابط انسانی و جنبه اجتماعی دخالت دارد.
حجتالاسلام گروسی بیان کرد: از دیگر فلسفه حجاب آرامش روانی است که بهرهگیری از سرمایههای وجودی و در نتیجه رشد و تعالی انسان در سایه ثبات روحی و آرامش روانی صورت میگیرد که این آرامش جز در سایه رعایت حجاب و عفاف در جامعه میسر نیست.
وی اظهار کرد: یکی از سرمایههای ارزشمند و گرانسنگ هر جامعهای، سرمایههای انسانی است که باید در حفظ آن کوشید و یکی از عوامل مهم در هدر دادن این سرمایه گسترش بیبندو باری است.
وی گفت: آیاتی که به طور صریح بر وجوب و لزوم اصل حجاب برای زنان دلالت دارند عبارتند از آیه 31 سوره نور و آیه 59 سوره احزاب است.
وی عنوان کرد: روانشناسان منشأ و دلیل استفاده از لباس شهرت را عقده حقارت میدانند و در اینباره میگویند، زنان و مردانی که در تعویض لباس و انتخاب رنگهای متنوع مبالغه و وسواس دارند جز جبران نقیصه ذاتی کار دیگری نمیکنند.
وی علاوه بر تأثیر حجاب در تأمین سلامت روحی و فکری، گفت: حجاب در تأمین سلامت جسمانی افراد جامعه نیز نقش دارد که حفظ حجاب و عفاف در جامعه زمینه سلامتی جسمی را نیز مهیا میکند.
وی بیان کرد: برخی از دلائل ضعف حجاب و عفاف کارکرد ضعیف خانوادهها و بحث امپراطوی عظیم فساد و فحشا است.
پایان پیام/
نظر شما