مسئولان برای حل معضل بیکاری همت کنند

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، بر برطرف کردن معضل بیکاری توسط مسئولان تأکید کرد و اظهار داشت: اکنون مسئولان ما متوجه حلقه مفقوده در زمینه حل این معضل شده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولایت فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، در نشستی که با موضوعیت دانشگاه جامع علمی کاربردی و مدیران عامل واحدهای صنعتی استان در سالن شهید رجایی استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: از بدو انقلاب تاکنون برطرف کردن معضل بیکاری همواره یکی از دغدغه های مسئولان بوده است.

 

وی با اشاره به رهنمود مقام معظم رهبری در این خصوص، افزود: اکنون مسئولان ما متوجه حلقه مفقوده در زمینه حل این معضل شده اند همانطور که مقام معظم رهبری نیز فرموده اند «جوانان را در هر سطحی از دانش که هستند به واسطه آموزش های فنی و حرفه ای تبدیل به نیروهایی ماهر و کاردان کنید».

 

آیت الله موسوی جزایری، اضافه کرد: اهمیت دوره های آموزش فنی و حرفه ای و دانشگاه های علمی کابردی تربیت نیروهای متخصص در فن است به طوری که فنونی که این افراد می آموزند در جامعه کاربرد داشته باشند و بتوانند به واسطه دانش خود فعالیت کنند.

 

وی دانشگاه های علمی کابردی و مراکز آموزش فنی و حرفه ای را مکمل همدیگر خواند و اذعان داشت: آن چیزی که در دانشگاه می گذرد تخصصی تر است اما باز هم از این طریق می توان خدمتی بزرگ به تولید کشور و همچنین عمران، کشاورزی و صنعتی کرد و در کنار آن گامی بزرگ نیز برای اشتغالزایی جوانان برداشت.

 

نماینده ولایت فقیه در خوزستان، با تأکید بر اینکه ضریب بیکاری ضریبی بالا است، تصریح کرد: مسئولان آستین همت را بالا بزنند و با توجه ویژه به زیربناها و تسهیلات موجود اقدامات مؤثری در راستای اشتغالزایی انجام دهند.

 

همچنین دکتر سیدجعفر حجازی، استاندار خوزستان، گرایش افراد به سمت دانشگاه ها را در سال های اخیر جهشی اعلام کرد و ادامه داد: از 54 هزار دانشجویی که سالانه از دانشگاه های مختلف فارغ التحصیل می شوند شرایط کار فقط برای 18 هزار نفر مهیاست که آمار جالبی نیست.

 

وی عنوان کرد: یکی از علل عمده فراهم نشدن شرایط کار برای فارغ التحصیلان منطبق نبودن رشته تحصیلی با نیازهای بازار کار است که ما با انجام فعالیت هایی همچون افزایش هنرستان های فنی و حرفه ای دوره های آموزشی را متنوع و منطبق با نیازهای بازار کار کردیم همچنین تجهیزات و امکانات این مراکز را در سطح استان ارتقا دادیم.

 

وی از ایجاد 18 مرکز جامع علمی کابردی طی سال های اخیر در استان خبر داد و تأکید کرد: 18 مرکز با ظرفیت پذیرش 12هزار دانشجو طی سال های اخیر در خوزستان راه اندازی شده تا دانش آموزانی که دیپلم نظری می گیرند نیز با فراهم شدن بستری بتوانند وارد بخش های کاربردی شوند.

 

استاندار خوزستان، مراکز آموزش فنی حرفه ای را در سنوات پیشین 45 مرکز اعلام کرد و یاد آور شد: در دولت نهم و دهم این مراکز به 106 مرکز ارتقا یافتند که پنج مرکز دیگر نیز در سال جاری به آمار اضافه خواهند شد.

 

وی خاطر نشان کرد: تفکر قدیمی مهیا نبودن شرایط ادامه تحصیل برای دانش آموختگان مراکز فنی حرفه ای تغییر یافته و اکنون همه مطلع هستند که اساس تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی فراهم کردن بستر مناسب برای تحصیل افراد تا مدارج عالی در رشته های فنی است.

 

وی با اشاره به عملکرد دولت دهم در ارتقای انگیزه در میان جوانان، بیان کرد: نمایاندن اهمیت و تأثیرگذاری مراکز در ارتقای کیفی کار و توانمند سازی صنعت از عملکردهای خیلی خوب دولت بود که منجر به ایجاد انگیزه در میان جوانان شد به طوری که حتی دانش آموختگان رشته های نظری به آموزش های علمی کاربردی روی آوردند و می توان گفت نیاز امروز استان که دارای پتانسیل بالا، فضای آموزشی و تجهیزات مناسب است تغییر دادن تفکر و دیدگاه نسبت به کار می باشد تا به واسطه آن زمینه اشتغال و جذب افراد نیز بیشتر شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 152228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha