رونمایی از آموزش‌های مجازی و شبیه‌سازی شده در مهر سال جاری

معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی از تدوین و طراحی آموزش‌های مجازی و شبیه‌سازی شده خبر داد و گفت: این طراحی در اول مهر سال جاری رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، کوروش پرند، معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه فنی و حرفه‌ای و انرژی نو از تدوین و طراحی آموزش‌های مجازی و شبیه‌سازی شده خبر داد و گفت: این طراحی در اول مهر سال جاری رونمایی می‌شود.

  

پرند اظهار کرد: با توجه به اداره آموزش‌های مهارتی از سوی سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور نظام‌های آموزش‌های مهارتی می‌تواند در بحث انرژی‌های نو و تجدید‌پذیر به کمک سازمان انرژی‌های نو ایران بیاید.


وی اظهار کرد: در حال حاضر با دانشگاه جامع، علمی ـ کاربردی تفاهم‌نامه‌ای به امضاء رسانده‌ایم و در چندین رشته این کار را دنبال می‌کنیم که امیدواریم به صورت پایلوت نیز در بحث انرژی‌های تجدید‌پذیر و نو دوره‌های تحصیلی بین سطوح تکمیلی را عملیاتی کنیم.

 

 تحصیل شش هزار و 500 دانشجو در سازمان فنی‌ حرفه‌ای
پرند با بیان اینکه64 مرکز علمی و شش هزار و 500 دانشجو در سازمان فنی‌ حرفه‌ای کشور وجود دارد، خاطر نشان کرد: برای اول مهرماه نیز 10 هزار دانشجوی جدید اضافه می شود.

 

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تصریح کرد:با توجه به سیاست‌های ابلاغی در بحث انرژی‌های نو باید سرمایه‌گذاری ویژه‌ای در این خصوص صورت گیرد و مهم‌ترین کاری که باید انجام شود تدوین استانداردهای لازم در این زمینه است.

 

معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی از تدوین رشته‌ ممیزی انرژی صنعت و ساختمان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت داریم درصدد هستیم حداقل یک مرکز علمی کاربردی را بر روی این رشته متمرکز کنیم و از این منظر سیلابس‌های درسی مورد نظر سازمان انرژی نو را طراحی و تعریف کردیم و به اتفاق یکدیگر در این سمت و سو حرکت خواهیم کرد.

 

پرندخاطرنشان کرد: با توجه به اهمیتی که نسبت به رشته‌های تجدیدپذیر صورت گرفته لازم است که سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر به کمک متخصصان آمده و ضمن شناسایی استعدادها، استانداردهای لازم را تدوین کنند.

 

وی ادامه داد: این سازمان آمادگی دارد تا با تربیت مربیان و پراکنده‌کردن آنها در سطح کشور شبکه‌ای از مربیان متخصص را برای آموزش در اختیار سازمان انرژی‌های نو قرار دهند.

 

معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آموزش‌های مسئله‌محور تصریح کرد: ما برای افزایش خلاقیت و کار تیمی جوانان و نوجوانان دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت مسئله‌محور را پیش‌بینی کرده‌ایم و همچنین در چند روز آینده 50 هزار نفر در سطح کشور در حوزه آموزش‌های مسئله‌محور وارد بازار کار شده و  13 حرفه نیز در این زمینه استانداردسازی می‌شود.

 

پرند انرژی‌های نو را یکی از شاخص‌های توسعه پایدار خواند و افزود: ضرورت پرداختن به انرژی‌های نو و سرمایه‌گذاری در این زمینه بسیار مهم است زیرا بالا رفتن مصرف انرژی و کمبود انرژی در این زمینه موجب شده است که انرژی‌های نو به عنوان یک بحث جدید در جهان مطرح شود و تمام کشورهای دنیا نیز در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

 

وی با اشاره به وجود چهار میلیون دانشجو در کشور خاطرنشان کرد: از این میزان 66 درصد در حوزه کارشناسی و 26 درصد نیز در دوره‌های کاردانی مشغول به تحصیل هستند.

 

پرند با اشاره به تدوین سیلابیس‌های دانشگاهی از سوی سازمان انرژی‌های نو با وزارت علوم یادآور شد: بحث آزادسازی از انرژی‌های تجدیدپذیر باید در حوزه کاردان و تکنسین صورت گیرد و از متخصصان در این زمینه نیز استفاده شود.

 

ضرورت سرمایه گذاری ویژه در انرژی‌های نو

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور افزود: با توجه به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث انرژی‌های نو باید سرمایه‌گذاری‌های ویژه‌ای در این خصوص صورت گیرد و مهم‌ترین کاری که باید انجام شود، تدوین استاندارد‌ها است.

 

پرند تصریح کرد: در سازمان آموزش فنی حرفه‌ای به سمت ایجاد استاندارد‌های جدید آموزشی رفته‌ایم و به نظر می‌رسد با توجه به انقلابی که در تمام دنیا نسبت به انرژی‌های تجدید‌پذیر صورت گرفته، ضروری است تا سازمان انرژی‌های نو با کمک متخصصان داخلی خود ضمن شناسایی و نیاز‌سنجی، استاندارد‌های لازم در این بخش را تدوین کنند.

 

معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: با توجه به ارایه آموزش‌های مهارتی از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، نظام‌های آموزشی مهارتی می‌توانند در بحث انرژی تجدیدپذیر به کمک انرژی نو در ایران بیایند.

 

وی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در دو بخش دولتی و خصوصی فعالیت می‌کند، اظهار کرد: در بخش دولتی 700 مرکز ثابت و بیش از شش هزار کارگاه آموزشی و 31 اداره کل فعالیت می‌کنند که آموزش‌های این بخش تمام اقشار جامعه را اعم از روستایی، عشایری، زندان‌ها، صنایع و حتی طلاب را نیز شامل می‌شود.

 

وی ادامه داد: در بخش خصوصی نیز 17 هزار دانشگاه آزاد فعالیت می‌کنند و سه هزار استانداردهای درسی(سیلابس‌های درسی) جدید نیز طراحی و پیش‌بینی شده است.

 

وی ادامه داد: 85 درصد از دانشجویان کشور در 25 رشته دانشگاهی متمرکز شده‌اند که ‌بایستی برنامه منسجمی طراحی و  پیش بینی کنیم تا این دانشجویان بیشتر در انرژی‌های نو به تحصیل بپردازند.

 

پرند از امضای آیین‌نامه صلاحیت حرفه‌ای خبر داد و افزود: این آیین‌نامه باید به تصویب هیئت وزیران برسد.

 

مراسم تفاهم‌نامه بین سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، سازمان انرژی‌های نو ایران امروز 26 تیر در سالن شهید بهشتی پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 152340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha