به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، رضا شکوهی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی همدان، ظهر امروز (26 تیر) در جمع خبرنگاران گفت: بیش از 10 هزار دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان در چهار هزار برنامه فرهنگی شرکت کرده اند و 300 نفر از آنان در کلاس های مشاوره حضور یافتند.
وی با بیان اینکه 40هزار برنامه فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی همدان اجرا شده است، افزود: برنامه های فرهنگی و اجتماعی مختلفی همواره در سطح این دانشگاه برگزار می شود.
وی با اشاره به بحث عفاف و حجاب در دانشگاه، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان یکی از دانشگاه های برجسته در بحث اجرای عفاف و حجاب است به گونه ای که این دانشگاه در سال گذشته رتبه برتر رعایت عفاف و حجاب را در بین ارگان های دولتی و دانشگاه های سطح استان به خود اختصاص داد.
وی ادامه داد: راهکارهای مختلفی برای پیشگیری از بی حجابی در سطح دانشگاه برای دانشجویان درحال انجام است و دانشجویان متخلف نیز به کمیته های انضباطی معرفی می شوند.
وی بیحجابی و بدحجابی را مؤثرترین حربه جنگ نرم در راستای متلاشی کردن بنیان فرهنگی و اجتماعی دانست و گفت: حجاب را تنها نباید به عنوان شکلی از پوشش تصور کرد چرا که لایه مهمی از حیا محسوب میشود که اگر صدمه ببیند شخصیت آحاد مردم جامعه صدمه دیده و در نهایت با هجمه سادهای جامعه از هم میپاشد.
وی با بیان اینکه طرح حجاب و عفاف از سال 88 در دانشگاه علوم پزشکی همدان کلید خورد، گفت: این طرح ذیل بحث سلامت اخلاقی دانشجویان تعریف شده که مشتمل بر جنبههای مختلفی است و در راستای حفظ و ارتقای وضعیت حجاب و عفاف در دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی برای والدین و ایجاد سایت ارتباط با خانواده ها نیز از دیگر فعالیت هایی است که هم اکنون در این دانشگاه انجام می شود.
به گفته وی، امر وحدت حوزه و دانشگاه در حال حاضر در حد شعار است چرا که بین حوزه و دانشگاه وحدت حقیقی و کاملی را شاهد نیستیم و هر یک رفتار خاص خود را دارند.
معاون دانشجویی و فرهنگی علوم پزشکی همدان با بیان اینکه با اسلامی شدن واقعی دانشگاهها فاصله بسیار داریم، ابراز کرد: هنوز نتوانستهایم مفاهیم فرهنگی و آموزههای غنی دینی را به سطح کلاسهای دانشگاهها منتقل کنیم.
شکوهی افزود: در جشنواره فرهنگی که سال گذشته در دانشگاه برگزار شد بحث حجاب و عفاف از جمله محورهای مورد بحث در جشنواره بود و در جشنواره امسال نیز مهدویت مهمترین محور جشنواره قرار خواهد گرفت.
وی دانشگاه را محل تعلیم و تزکیه دانست و اضافه کرد: دانشگاه اسلامی محلی است که باید در آن عدالت آموزشی و اجتماعی به خوبی رعایت شود و اساتید نیز با تفکر اسلامی به تدریس مسائل بپردازند.
پایان پیام/
نظر شما