به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سامان احمدی رئیس اداره امور فرهنگی و تبلیغات فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ظهر امروز(29تیر) در چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سنندج، اظهار داشت: براساس قانون بودجه سال 90 و به منظور حمایت از تولید آثار فاخر ملی باید همه دستگاه های اجرایی یک درصد اعتبارات تملک دارایی خویش را صرف خرید آثار هنرمندان و نویسندگان نمایند.
وی افزود: این حرکت ارزشمند نقش بسزایی در فرهنگ سازی و تعالی حوزه فرهنگ و هنر استان ایفا کرده و زمینه ساز نهادینه کردن ارزش ها و مفاهیم والای فرهنگی و اخلاقی در حوزه های مختلف خواهد بود چرا که زبان هنر رساترین زبان برای مقابله با ناهنجاری ها و مشکلات فرهنگی و اجتماعی است.
احمدی تصریح کرد: حمایت از سازمان های مردم نهاد و استفاده از توانمندی فعالان این عرصه در راستای فرهنگ سازی در حوزه های مختلف اجتماعی و مقابله با ناهنجاری ها و مشکلات در مبحث فرهنگ عمومی از دیگر راه کارهایی است که باید مدنظر قرار گیرد.
منصور خاکسار رئیس هیئت مدیره خانه صنعت و معدن استان کردستان نیز از نیمه فعال بودن و راکد بودن بسیاری از کارگاه های صنعتی و تولیدی استان ابراز نارضایتی کرد و افزود: متأسفانه به دلیل عدم گردش مالی و حمایت ضعیف بانک ها بسیاری از صنایع تولیدی کردستان نیمه فعال و یا راکد هستند.
وی افزود: یک هزار و 200کارگاه صنعتی و معدنی کردستان آماده تولید انواع محصولات بوده و با جذب ده ها هزار جوان کردستانی علاوه بر رفع مشکلات بیکاری در استان می توانند نقش بسزایی در تحقق شعار حمایت از سرمایه ایرانی نیز داشته باشند.
ماموستا خلیل آدابی امام جمعه اهل سنت مسجد قبای بهاران سنندج و بیژن زندیه معاون سیاسی امنیتی فرماندار سنندج نیز در این جلسه بر لزوم فرهنگ سازی و تلاش دستگاه های متولی امور فرهنگی و اجتماعی در خصوص مقابله با مظاهر بی حجابی و بی عفتی در این شهرستان تأکید کردند و خواستار استفاده هرچه بیشتر از علما و روحانیون و پایگاه عظیم مردمی مساجد در این راستا شدند.
پایان پیام/
نظر شما