به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، آیت الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در جمع اعضای شورای اداری سازمان بهزیستی استان یزد پیشگیری را بسیار مهم دانست و گفت: هرقدر در مسئله پیشگیری جدی تر باشیم در آینده مشکلات کمتری خواهیم داشت و با نگاه پیشگیرانه می توانیم آموزش های لازم را در مهدهای کودک داشته باشیم تا در آینده انسان های سالمی تحویل اجتماع بدهیم.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد، فراگیر و جدی بودن آموزش ها در مهدهای کودک را خاطر نشان ساخت و افزود: اگر امروز مباحث اصلی مثل خدا، ایمان و اخلاق را به طور صحیح به کودکان بیاموزیم، قدر یقین در آینده مشکلات بسیار کمتری در مباحث اعتقادی و آسیب های اجتماعی خواهیم داشت.
وی تربیت مربیان را مهم ارزیابی کرد و گفت: بهزیستی باید روی مربیان مهدهای کودک سرمایه گذاری نماید و باید حتما مربی آموزش دیده و خبره در مهد های کودک حاضر شود.
وی گفت: مسئولان و در درجه اول بهزیستی باید این موضوع را جدی بگیرند و ما باید یک برنامه منسجم درخصوص کاهش این تعداد معلولیت داشته باشیم.
آیت الله ناصری، استفاده از آموزه های دینی و احادیث و روایات در خصوص چگونگی جلوگیری از تولد فرزند معلول را یادآور شد و افزود: باید این آموزش ها را در سطح جامعه گسترش داد و از تولد کودکان معلول تا حد امکان جلوگیری کرد.
آیت الله ناصری، زندگی سالم را در دو وجه دانست و افزود: یک وجه زندگی، همان وجه ظاهری است که به خوراک و مسکن و سلامت فیزیکی انسان ها بر می گردد و به نوعی زندگی مادی را در بر می گیرد و وجه دیگر مربوط به زندگی معنوی است که البته از بعد مادی مهمتر است.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد، جامعه ای را سالم و مطلوب دانست که هر دو بعد مادی و معنوی انسان ها در آن سالم و طیب باشد و از تلاش بهزیستی در سالم سازی زندگی انسان ها ابراز خرسندی کرد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان یزد، وی با اشاره به آیات قرآنی و احادیث دینی، گفت: همان گونه که از نام بهزیستی بر می آید این سازمان متعلق به زندگی مردم، زیست مردم و حیات مردم است و کار شما در واقع تلاش برای بهتر کردن زندگی مردم است و این که مردم سالم زندگی نمایند و ادامه حیاتشان صحیح باشد.
در ابتدای این دیدار، دکتر رحیمی نسب، مدیرکل بهزیستی استان یزد با اشاره به 52 وظیفه قانونی و 150فرآیند در سازمان بهزیستی، به ارائه گزارش عملکردی از اقدامات این سازمان در سال 90پرداخت و گفت: در بهزیستی دو سیاست کلی کاهش ورودی و افزایش خروجی داریم که برای تحقق سیاست اول در سه زمینه کاهش آسیب های اجتماعی، کاهش معلولیت ها و کاهش محرومیت ها تلاش می کنیم و سیاست افزایش خروجی را با توانمند سازی معلولان و مددجویان پیگیر هستیم.
پایان پیام/
نظر شما