به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، سید حمزه درواری، رئیس کانون کارفرمایان استان مازندران و عضو شورای عالی کار کشور امروز(2 مرداد) در همایش هفتمین جشنواره امتنان از کار آفرینان برتر استان با اشاره به اینکه آنچه در اقتصاد منطقی تاثیرگذار است حمایت از تولید ملی است، بیان کرد: شعار حمایت از تولی ملی رهبری ریشه عملیاتی و اقتصادی بهروز دارد تا چرخه اقتصادی کشور در مقابل دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد.
درواری با اشاره به اینکه تقویت تولید ملی نیازمند مشارکت همگانی است خاطر نشان کرد:ای کاش مدیران کل که نقش موثر و به سزایی در چرخه اقتصادی و حمایت از کارآفرینان دارند در این سالن حضور داشتند و تنها با گذاشتن اندکی از زمان نسبت به تحقق شعار ملی، پویایی خویش را به نمایش می گذاشتند.
وی با بیان اینکه بحث تشکل ها همیشه و مدام در شعار ملی دولتمردان وجود داشته اما در عرصه عملی کمتر از انچه که باید باشد است گفت: مطبوعات نقش موثری در نهادینه ساختن فرهنگ تمدن و تولید دارند زیرا از طریق رسانه و مطبوعات می توان سره را از ناسره تشخیص داده و یا در امر نظارت به بهترین شکل ممکن اقدام نمود.
این مسئول با بیان اینکه رسانه ها نیز به نوبه خود باید در خصوص نهادینه کردن فرهنگ استفاده از تولید داخلی تلاش کنند، تاکید کرد: دستگاهها، ادارهها و نهادهای استان باید با بررسی و رفع نواقص و شناسایی قابلیتها و توانمندیهای خود در راستای تحقق شعار امسال حرکت کنند.
وی تقویت بنگاه های تولیدی توسط دستگاه های پشتیبانی کننده را از دیگر موارد تحقق این امر دانست و ادامه داد: شبکه بانکی نقش به سزایی در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی و کارآفرینان بر عهده دارد.
رئیس کانون کارفرمایان استان مازندران اولین فاکتور در تحقق این شعار را ایجاد بستر مناسب برای تقویت تولید ملی و استفاده از خدمات داخلی عنوان کرد و افزود: تمام کسانی که در ایجاد یک باور عام و ملی در این زمینه مسئولیت های قانونی دارند باید به سهم خود کمک کنند تا مردم در موقع رفع نیازهای خود به کالاها و خدمات داخلی رجوع کنند.
درواری تصریح کرد: مردم باید به این باور برسند که پشت سر هر خرید داخلی یک سلسله ارزشها نهفته است؛ بنابراین دولت باید تلاش کند با آماده کردن مقدمات و ایجاد فضای کسب و کار مناسب زمینه را برای تولید ملی فراهم و زیرساختها را گسترش و هزینههای تولید را کاهش دهد و با کاستن از مالیاتها، تولیدکنندگان داخلی را بهمنظور حمایت از تولید داخلی تشویق کند.
وی افزود: اقتصاد ایران از جهت رشد و شکوفایی به مرحله حساسی رسیده و اگر بخواهیم گامهای بعدی توسعه را محکمتر برداریم و با اطمینان به سمت سند چشمانداز حرکت کنیم قطعا ضرورت دارد به رویکرد حمایت از تولید ملی بیندیشیم، زیرا پایههای اولیه رشد و توسعه اقتصادی متکی به تولید است.
عضو شورای عالی کار کشور نقش دولت و دستگاه های متولی امور اقتصادی نظام را نیز بسیار مهم و تعیین کننده خواند و گفت: دولت باید با حل مشکلات واحد های تولیدی، تامین تسهیلات و تجهیزات مورد نیاز صنایع و محدود کردن واردات کالاهای مصرفی، توسعه و تعمیق آموزش های فنی و حرفه ای، بنیان های اقتصاد ملی را تقویت کند.
پایان پیام/
نظر شما