به گزارش خبرگزاری شبستان، جلیل دارا، مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت و جایگاه دانشگاه در توسعه و ترویج فضای فکری جوانان، امسال تلاش شده در نمایشگاه قرآن نسبت به بعد کیفی نگاه ویژه ای صورت بگیرد. لذا دانشگاه های مختلفی از سراسر کشور با تاکید بر جنبه های مختلف بخصوص نشست های تخصصی با موضوع بیداری اسلامی، کرسی های آزاد اندیشی و تولید ملی، امسال در نمایشگاه قرآن حضور دارند.
وی تصریح کرد: به منظور استفاده بیشتر علاقمندان موضوعات قرآنی، پایان نامه ها و پژوهش های برتر قرآنی برگزیده نیز، دراین بخش از نمایشگاه در دسترس علاقمندان قرار داده شده است تا قرآن پژوهان بهتر و با سهولت بیشتری بتوانند به تحقیق در این زمینه و در ایام برپایی نمایشگاه مشغول شوند.
دارا تصریح کرد: البته اختتامیه یازدهمین جشنواره سراسری پایان نامه های برتر قرآنی نیز دهه آخر ماه مبارک رمضان و در محل نمایشگاه قرآن برگزار و از پایان نامه های برگزیده این دوره تجلیل می شود.
وی به استقبال بازدید کنندگان نمایشگاه از بخش دانشگاهی اشاره کرد و گفت : با توجه به غنای محتوایی بخش دانشگاهی استقبال خوبی از این بخش صورت گرفته است ضمن اینکه ما برگزاری مسابقات قرآنی روزانه را در این بخش شاهد هستیم به طوری که هرروز از موضوعات مختلف قرآنی و از میان بازدیدکنندگان مسابقه ای برگزار و به نفرات برتر جوایزی اهدا می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت علوم، مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: ارائه دستاوردهای علمی پژوهشی بالاخص مباحث میان رشته ای قرآن کریم اعم از کتاب، نشریه، نرم افزار، ارائه ابتکارات و نوآوری ها در زمینه فعالیت های قرآنی ، راه اندازی سرای قرآنی در دانشگاه های سراسر کشور باهدف توسعه آموزش های عمومی و طرح حفظ قرآن دانشگاهیان و طراحی دستگاه ختم قرآن از جمله برنامه های این بخش است.
وی ارائه آثار قرآنی برتر بیست و هفتمین جشنواره قرآن کریم دانشجویان سراسر کشور در بخش های پژوهشی، ادبی و هنری را نیز از دیگر برنامه های بخش دانشگاهی بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما