به گزارش خبرگزاری شبستان، این مجله که به مدیریت رضا حداد کارگردان تئاتر و به سردبیری مازیار حبیبینیا منتشر میشود، عکس روی جلد خود را به «آی وِیوِی» هنرمند چینی اختصاص داده است.
در بخش هنرهای تجسمی مطالبی درباره آی ویوی و آثارش و گفتوگو با ماندانا مقدم هنرمند ایرانی با عنوان «سرو واژگون با گیسهایی بافته» به چاپ رسیده است.
در بخش موسیقی «شبکه آفتاب» هم روایتی از برگزاری کنسرتهای حسین علیزاده آهنگساز همراه با خاطرات سفر با او منتشر شده است. علاوه بر این مطالبی درباره «اشتفان میکوس» موسیقیدان آلمانی و اهمیت برگزاری تورکنسرتها نیز در بخش موسیقی به چشم میخورند. بهعلاوه یادداشتی از محمد چرمشیر نمایشنامهنویس با عنوان «ما در کجای تئاتر ایستادهایم» در صفحات دیگر مجله منتشر شده است.
اما «شبکه آفتاب» در بخش اجتماعی به شهر «بَرزول» و شغل غالب مردم این منطقه و گفتوگو با ساکنان این شهر پرداخته است. مردم این منطقه از کشور اکثراً به موتورسواری دیوار مرگ گرایش دارند. نوشتار و ترجمههایی در بررسی جنبههای غیرورزشی المپیک نیز در صفحات دیگر «شبکه آفتاب» دیده میشود. «المپیک منهای ورزش» و «بررسی بزرگترین کمپین صنعت گردشگری انگلستان» و ... از جمله این مطالب هستند.
«شبکه آفتاب» در بخش سینمای جهان جشنواره کن را بررسی کرده و در بخش سینمای ایران رویکرد توجه به سینمای مستند را برگزیده است. در این بخش گفتوگو با اُرُد عطارپور کارگردان مستند «خلیج فارس» منتشر شده است.
«تَنِ متن» عنوان یکی از بخشهای اصلی ماهنامه «شبکه آفتاب» است. در این بخش داستان، شعر و عکس از نویسندگان و شاعران و عکاسان ایرانی و خارجی چاپ شده است. اما در بخش دیگری از مجله نیز مروری بر طرحهای فیلیپه استارک، طراح صنعتی به چشم میخورد. عنوان این مطلب «خوب علیه زیبا» است. «پرفورمنس» در هنرهای مختلف نیز بخشهای دیگر مجله را تشکیل میدهد.
نخستین شماره ماهنامه «شبکه آفتاب» در 120 صفحه با قیمت 6000 تومان در مراکز فرهنگی، کتابفروشی و دکههای معتبر روزنامهفروشی عرضه میشود.
پایان پیام/
نظر شما