به گزارش خبرنگار شبستان، سردار حسین رحیمی، رییس پلیس راهور تهران بزرگ امروز در نشستی خبری از خبرنگاران به عنوان نمایندگان مردم در جامعه یاد کرد و گفت: خبرنگاران به عنوان نمایندگان مردم بخشها و سازمانهای مختلفی را که در اجرای مسئولیتهای خود کمکاری میکنند زیر سؤال برده و با تلاش زایدالوصف خود آنها را با اطلاعرسانی درست در مسیر صحیح هدایت میکنند.
وی از آمادهباش کامل پلیس راهور در شبهای قدر خبر داد و افزود: پلیس راهور طرحهای ویژهای را از نوزدهم ماه مبارک رمضان در محدوده مرکزی شهر، بازار و چهارراه سیروس در نظر گرفته است تا شهروندان و شرکتکنندگان در هیئات مذهبی را به سلامت به منزلشان برسانند.
رحیمی با بیان اینکه نیروهای پلیس راهور ساعتها قبل از آغاز مراسم شبهای قدر در محلهای مربوطه حضور خواهند داشت از شهروندان خواست تا خودروهای خود را به گونهای پارک کنند که باعث ایجاد مزاحمت برای سایر رانندگان نباشد.
سختگیری پلیس با رانندگان سرویسهای مدارس در سال جدید
رییس پلیس راهور تهران از سختگیری پلیس راهور با رانندگان سرویسهای مدارس در سال جاری خبر داد و افزود: چون جان فرزندان ما برای ما مهم است بنابراین رانندگان این سرویسها باید قبل از بازگشایی مدارس تمام اقدامات لازم را هم در مورد تجهیزات ایمنی و هم بیمه خودرو و سرنشینان آن را انجام دهند.
اجرای طرح کانالیزه کردن عبور عابران در تقاطع ها
رییس پلیس راهور تهران در ادامه به اجرای طرح جدید گذرگاه عابر پیاده اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه شعار امسال پلیس به عنوان بهبود رفتار ترافیکی نامگذاری شده است سعی ما بر این است که جامعه را به سمت و سوی بهبود رفتارهای ترافیکی سوق دهیم و تا زمانی که ما رفتارهای سه گروه عابران، راکبان موتورسیکلت و رانندگان را اصلاح نکنیم تمام برنامهریزیهای ما ابتر خواهد ماند.
وی با بیان اینکه ما طرح گذرگاه عابر پیاده را از ابتدای تابستان سال جاری آغاز کردیم، تصریح کرد: با وجود اینکه تعدادی از نیروهای ما به دلیل گرمازدگی شدید به بیمارستان منتقل شدهاند ولی ما همچنان با تمام قوا اجرای این طرح را دنبال میکنیم. در صورتی که اجرای این طرح در تهران نهادینه شود آثار آن در سایر نقاط کشور نمایان میشود.
رحیمی با اشاره به اینکه طرح کانالیزهکردن عبور عابران در بسیاری از تقاطعها در حال اجرا است، تصریح کرد: با گسترش این طرح سعی در کاهش وضعیت ناهنجار جامعه داریم.
52 درصد کشتهها مربوط به عابران پیاده است
رحیمی با بیان اینکه 80 درصد کشتهها مربوط به سه گروه راکبان موتورسیکلت، عابران پیاده و رانندگان است، خاطرنشان کرد: از این میزان 52 درصد از کشتهها مربوط به عابران پیاده بوده است.
رییس پلیس راهور تهران با بیان اینکه 52 درصد از مجروحان و مصدومان در صحنه در بیمارستان فوت میشوند، اظهار کرد: این یک آمار برای شهری مانند تهران که مراکز درمانی فراوانی دارد قابل تأمل است.
وی با بیان اینکه 31 درصد از مصدومان در صحنه تصادف جان خود را از دست میدهند، تصریح کرد: از 266 کشته، 82 درصد مرد و 16 درصد زن بودند.
جریمه رانندگان به صورت الکترونیک اعمال میشود
رییس پلیس راهور تهران از اعمال جریمه رانندگان به صورت الکترونیک طی یک ماه گذشته خبر داد و افزود: در 100 تقاطعی که مجهز به دوربینهای ثبت کنترل سرعت شدهاند جریمه به صورت الکترونیکی اعمال میشود.
رحیمی با بیان اینکه تهران در دو سال اخیر حایز رتبه اول در کاهش تصادفات شده است، خاطرنشان کرد: در چهارماهه ابتدای امسال ما شاهد کاهش 20 درصدی کشتهها بودیم یعنی کشتهها از 331 نفر به 266 نفر کاهش داشته که ما با 65 نفر کاهش در تهران رتبه اول را کسب کردیم و همچنین شاهد کاهش 14 درصدی تصادفات جرحی و فوتی نیز بودیم.
وی با بیان اینکه با اجرای قانون جدید اخذ جرایم تلاش پلیس راهور بیشتر بر روی مسئله آموزش، ارشاد و فرهنگسازی متمرکز است، تصریح کرد: آمار سه ماهه امسال بیانگر کاهش (یک و نیم میلیون نفری) 32 درصدی اعمال قانون است.
وی با اشاره به اینکه در سه ماهه ابتدای سال جاری اعمال قانون در محدوده طرح ترافیک 35 درصد کاهش داشته است، افزود: در محدوده طرح ترافیک تهران حدود 500 هزار نفر کاهش اعمال قانون داشتیم.
رحیمی ادامه داد: خوشبختانه تعداد راکبان موتور سیکلت که از کلاه ایمنی استفاده می کنند، افزایش یافته و رفتارهای راکبان در حال اصلاح است.
افزایش 266 درصدی سرعت غیرمجاز در بزرگراهها
به گفته رییس پلیس راهور تهران، بیش از 266 درصد سرعت غیرمجاز در بزرگراهها و شریانهای درجه یک دارای دوربین کنترل سرعت افزایش داشته است.
به گفته وی، عدم توجه به جلو با 29 درصد، عدم رعایت حق تقدم با 17.2 درصد، تغییر ناگهانی مسیر با 10 درصد و عدم رعایت فاصله طولی با 8.2 درصد بیشترین علل تصادفات را به خود اختصاص دادهاند.
رحیمی با بیان اینکه برخوردهای سلبی تأثیری در اصلاح رفتارهای ترافیکی ندارند، خاطرنشان کرد: با اقدامات ایجابی و بسترسازی فرهنگی میتوان تحولات اثرگذاری به ویژه در حوزه انضباط ترافیکی ایجاد کرد.
وی ادامه داد: ما با اصناف و وزارتخانههای مربوطه جلساتی را برگزار کردیم که مسیر را به سمت و سوی اصلاح رفتارهای ترافیکی سوق دهیم.
یک ساعت کلاس آموزشی هنگام ترخیص خودرو
رحیمی گفت: از ابتدای امسال طرحی را به اجرا گذاشتیم که در راستای آن رانندگانی که خودروهایشان توقیف میشود در هنگام ترخیص خودرو یک ساعت کلاس آموزش و مهارتهای لازم رانندگی را بگذرانند.
ممنوعیت تردد خودرو های دارای نقص فنی مشهود
رحیمی به برخورد پلیس راهور با خودروهای دودزا و فرسوده اشاره کرد و افزود: طرح برخورد با خودروهای دودزا و فرسوده را از سالها قبل آغاز کردیم به طوری که هماکنون به ندرت شاهد چنین خودروهایی در سطح شهر هستیم اما هماکنون طرح ویژهای را آغاز خواهیم کرد که در راستای آن خودروهای فرسودهای که دارای نقص فنی مشهود باشند، از ترددشان جلوگیری شود.
وی ادامه داد: خودروهایی که دارای نقص جزیی باشند، توقیف میشوند و در صورت رفع نقص اجازه تردد میگیرند و خودروهایی که دارای نقص فنی مشهود باشند مانند دودزابودن با پلاک تعمیری به تعمیرگاه اعزام میشوند و خودروهایی که رهاییشده و اسقاطی هستند با جرثقیل مخصوص به مراکز اسقاط انتقال مییابند.
سردار رحیمی با بیان اینکه ترافیک تهران در حال کاهش است، اظهار کرد: اگر سازمانها و دستگاههای مربوطه وظایف خود را به درستی انجام دهند ترافیک تهران قابل ساماندهی است.
وی به برگزاری اجلاس سران اشاره کرد و افزود: بیش از 140 هیئت از کشورهای مختلف در این اجلاس حضور دارند و با توجه به اینکه رفتار عابران و راکبان به عنوان نمادی از جامعه ما محسوب میشوند بنابراین بایستی بالاترین انضباط ترافیکی را در این ایام به نمایش بگذاریم.
نشست خبری رییس پلیس راهور تهران 15 مرداد در سالن جلسات پلیس راهور تهران برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما