به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، علیمحمد ذوالفقاری، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی شامگاه گذشته در مراسم تودیع و معارفه معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در سنندج، گفت: یک میلیون 700 هزار نفر از این تعداد از خدمات مستمر و 2 میلیون نفر نیز به صورت تک خدمتی و چند خدمتی از خدمات این نهاد مقدس بهرهمند هستند.
وی با بیان اینکه یک میلیون 30 هزار نفر از مددجویان زیر پوشش کمیته امداد زنان سرپرستخانوار هستند تصریح کرد: بخش عمدهای از زنان سرپرست خانوار زیر پوشش کمیته امداد را زنان بالای 60 سال تشکیل میدهند.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) همچنین از حمایت این نهاد مقدس از 600 هزار دانشآموز و 100 هزار دانشجو در سطح کشور خبرداد و گفت: سالمندی، فوت سرپرست خانوار، طلاق، بیماریهای صعبالعلاج و از کارآفتادگی از مهمترین مشکلات افراد زیر پوشش کمیته امداد امام(ره) است.
به گفته وی، بیشترین عامل خروج مددجویان زیر پوشش نیز رفع مشکل مددجویان در فرایند مددکاری، پایان تحصیلات، ازدواج، اشتغال، متصل شدن به بیمههای اجتماعی دیگر، حقوقبگیری از طریق بیمه است.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: در حال حاضر 270 هزار یتیم در سراسر کشور در کنار خدمات و حمایتهای این نهاد مقدس توسط 615 هزار حامی نیز مورد حمایت میشوند.
به گفته ذلفقاری، سرانه پرداختی به هر کدام از این ایتام ماهیانه 52 هزار تومان است و در سال گذشته 142 میلیارد تومان توسط حامیان به ایتام زیر پوشش این نهاد کمک شده است.
وی همچنین از بهرهمندی 350 هزار از خانوارهای زیر پوشش این نهاد از خدمات بیمه اجتماعی خبرداد و افزود: اجرای طرح بیمههای اجتماعی به منظور توانمندسازی مددجویان با دریافت حق بیمه در آینده صورت میگیرد.
به گفته معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره)، بیش از 45 هزار از خانوارههای زیر پوشش کمیته امداد مستجر و 12 هزار خانوار نیز داری بیماران صعبالعلاج هستند که رفع مشکل آنان میتواند گام ارزندهای در راستای رفع محرومیت و فقر باشد.
ذولفقاری، توانمندسازی و خروج مددجویان زیر پوشش را از مهمترین اولویتهای این نهاد مقدس عنوان کرد و گفت: خروج سالانه 10 درصد از مددجویان از زیر پوشش خدمات مستمر با اجرای برنامهها و طرحهای مختلف در سراسر کشور دنبال میشود.
وی افزود: خروج سالانه 100 هزار دختر و پسر جوان به دلیل ازدواج، خوداتکایی خانوادهها با فارغالتحصیل شدن و اشتغال فرزندذانشان، موفقت فرزندان برای خروزج از زیر پوشش اتصال مددجویان به بیمههای مختلف و دریافت مستمری از طریق بیمه، اشتغالزایی و ساخت مسکن از جمله عوامل توانمندسازی مددجویان و خروج آنها از زیر پوشش است.
پایان پیام/
نظر شما