شب قدر، فرصتی است برای پاک کردن ظاهر و باطن از هر آلودگی

یکی از اساتید حوزه علمیه همدان با بیان اینکه شب قدر فرصتی است برای پاک کردن ظاهر و باطن از هر آلودگی، گفت: سوره قدر به منزله شناسنامه اهل ‌بیت(ع) شمرده شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سید صادق حسینی، یکی از اساتید برجسته حوزه علمیه همدان، شب گذشته (21 مرداد) در مراسم شب بیست سوم ماه رمضان که در مسجد شریف الملک همدان برگزار شد، گفت: شب‌های قدر فرصتی است برای بازگشتن به‌سوی حضرت حق و توبه کردن از گناهان و پیمودن راه درست است.

 

وی با بیان اینکه شب های احیاء فرصتی برای پاک کردن ظاهر و باطن از هر آلودگی و سبک شدن روح از بار گناهان و رهایی از دوزخ است، افزود: باید شب های احیاء را تا سپیده صبح به عبادت و دعا بگذرانیم زیرا بیداری دل و آگاهی و بصیرت که انسان را در محضر فرشتگان آسمانی سزاوار فیض و رحمت خداوند می‌کند و پاداشِ نیک الهی را به‌همراه دارد.

 

وی با بیان اینکه باید بهترین استفاده را از شبهای پرفضیلت قدر را داشت، گفت: اگر در این یک ماه نفس خود را کنترل کنیم غلبه بر نفس در 11 ماه دیگر راحت تر خواهد بود.

 

وی با اشاره به اهمیت و ارزش والای شب قدر افزود: علم به حد و اندازه فضیلت شب قدر تنها مختص خداوند بزرگ است اما هر مومنی می تواند به اندازه درک و توان خود از این شب پرفضیلت بهره بگیرد.

 

حجت الاسلام حسینی اضافه کرد: به طور قطع و یقین خداوند شب قدر را در ماه مبارک رمضان قرار داده و بر اساس روایات شب بیست سوم شب ماه مبارک رمضان شب قدر است.

 

این استاد حوزه با بیان اینکه شب‌ قدر بزرگ‏ترین سند امامت و تداوم آن در طول زمان است که در روایات فراوانی وجود شب قدر را در هر زمان دلیل لزوم امامت و بقای آن دانسته‌‏اند، گفت: سوره قدر به منزله شناسنامه اهل ‌بیت(ع) شمرده شده است.

 

وی اظهار کرد: شب قدر از فرصت‌های بسیار ارزنده و مغتنم است با این وصف باید این شب را برای تفکر در اوضاع اسلامی و توجه بیشتر به تعالیم قرآن مجید غنیمت بدانیم و به مقدار ارتباط خود با قرآن و احکام قرآن کاملاً رسیدگی کنیم.


پایان پیام/

کد خبر 161466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha