به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی - هنری مساجد مازندران امروز(22 مرداد) در جلسه هم افزایی دستگاه های اجرایی مرتبط با مسجد در مورد برپایی نمایشگاه توانمندی های 20ساله کانون های مساجد استان اظهار کرد: مساجد مهم ترین پایگاه شعائر دینی و سنگر دائمی تداوم ارزش های اسلامی در جامعه است.
وی گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد یکی از گام های اساسی و موثر جهت رسیدن مسجد به اسلام راستین و کمال است که با عنایت به عمر بیست ساله این نهال ارزشمند انقلاب اسلامی معرف توانمندی ها و دستاوردهای مقدس انقلاب و اسلام است.
فوقی با اشاره به اینکه مساجد مکان ویژه ترویج و تزریق معنویت در جامعه اسلامی هستند افزود: افزایش فعالیت های هنری و فرهنگی در مساجد، موجب تشویق جوانان به هنر و مساجد می شود.
وی با بیان اینکه توانمند سازی کانون های فرهنگی هنری مساجد می تواند تا حد بسیار زیادی از هجمه های فرهنگی دشمن جلوگیری کند گفت:هدف شیطانی دشمنان، منحرف کردن نوجوانان و جوانان است و ما موظف هستیم در برابر این توطئه ها ایستادگی نمائیم و گسترش فعالیت های فرهنگی، دینی و توجه به کانون های مساجد باید از مهم ترین اولویت های ما در برابر تهاجم فرهنگی باشد.
فوقی تصریح کرد: موفقیت فعالیت های کانون های فرهنگی، هنری مساجد در کارهای ارزشی باید بر محور فعالیت های این مراکز بر اساس ویژگی های اسلامی و الهی باشد و داشتن بصیرت و مجهز شدن به ابزارها و روش های مناسب این نبرد، لازمه کار مدیریتی در بخش مقابله با جنگ نرم است.
وی از برگزاری نمایشگاهی با حضور بخش هم سنگر در مازندران حول اقدامات و تاثیرگذاری کانون های فرهنگی هنری در جذب جوانان و مقابله با تهاجم فرهنگی خبر داد و گفت: یکی از اهداف برگزاری این نمایشگاه را شناسایی، تقویت و احیای کارکردهای فراموش شده و بالقوه کانون های فرهنگی هنری مساجد با رویکرد مسجد طراز اول برشمرد.
فوقی با بیان اینکه این نمایشگاه جنبه استانی با حضور در مرحله کشوری را به دنبال دارد افزود: یکی از توانمندی های این نمایشگاه را می توان در کشف استعدادهای روستائیان جذب کانون های مساجد نام برد که بسیار مهم و ارزشمند است.
مسئول کانون های فرهنگی - هنری مساجد مازندران با اشاره به نقش کانون های فرهنگی در مساجد، بیان کرد: تشکیل کانون های فرهنگی مساجد نیز می تواند در ایفای این نقش مهم و حیاتی تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر مقابله با تهاجم فرهنگی خاطر نشان کرد: مساجد پایگاه های اصلی مقابله با تهاجم فرهنگی هستند که با برنامه ریزی صحیح و هدفمند می توان این مراکز را تقویت کرد.
فوقی خاطر نشان کرد: نمایشگاه های استانی در قالب 32 نمایشگاه با مسئولیت اجرایی دبیرخانه ها استانی یک عرصه عمومی است جهت ارائه تونامندی ها دستاوردها و عملکرد کانون های برتر و در دبیرخانه های استانی و معرفی نخبگان و برگزیدگان آثار و تولیدات و ایده های برترکانون های فرهنگی هنری مساجد استان که با مشارکت مستقیم حداقل 10درصد کانون های استان برگزار می شود.
وی 8 بخش از قبیل بخش شجره،محراب،حضور،طهارت،گلدسته،همسنگر،ره توشه و گلشن اندیشه را از مضامین اصلی نمایشگاه معرفی کرد و گفت: در بخش همسنگر جهت هم افزایی بین دستگاه های اجرایی مرتبط با مسجد و آشنایی بازدیدکنندگان با عملکرد آنها و استفاده از خدمات و برنامه های سایر دستگاه ها در نظر گرفته شده است.
فوقی دستگاه های مرتبط در بخش همسنگر را سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه ،سازمان بسیج مساجد و محلات و حوزه های علمیه معرفی کرد و گفت: در این نمایشگاه بخش نذر فرهنگی را تدوین کرده ایم که افراد می توانند با در اختیار قرار دادن کتب ارزشمند و پوستر و یا سی دی و سایر محصولات فرهنگی را در اختیار کتابخانه های مساجد قرار دهند.
پایان پیام/
نظر شما