افزایش اطلاعات دانشجویان نسبت به قرآن یک امر ضروری است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم بابیان اینکه فعالیت‌های فوق برنامه قرآنی باید به سمت آموزش و پژوهش حرکت کند، گفت: اگر این حرکت انجام شود قرآن در دانشگاه‌ها در جای خود قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، غلامرضا خواجه‌سروی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه بخش دانشگاهی گفت: واقعیت این است که سرمایه بزرگی در اختیار ماست، چهار میلیون و 200 هزار نفر دانشجو، 70 هزار نفر استاد و بسیاری از کارکنان که قاری و عامل قرآن هستند سرمایه عظیمی است.

وی با بیان اینکه دانشگاهیان به قرآن علاقه‌مند هستند، افزود: افزایش اطلاعات دانشجویان نسبت به قرآن یک امر ضروری است و این موضوع انگیزه فعالیت آنها را بیشتر می‌کند.

خواجه‌سروی با اشاره به اینکه باورهای دینی در میان دانشجویان نهادینه است، خاطرنشان کرد: با وجود این امر اطلاعات ما از مسایل دینی می‌لنگد و ما در این امر مشکل داریم، البته در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب در حوزه ترویج قرآنی کارهای خوبی انجام شد اما هنوز به نقطه مطلوب نرسیدیم. در حقیقت ما در مسئله باورهای دینی و ترویج قرآنی باید کار بیشتری انجام دهیم و در ابتدای راه هستیم.

 

وی ادامه داد: باید فعالیت‌های قرآنی از فوق برنامه و حاشیه برنامه‌های آموزش و پژوهش به سمت قرار گرفتن در متن آموزش و پژوهش حرکت کند، اگر این حرکت انجام شود قرآن در دانشگاه‌ها در جای خود قرار می‌گیرد.

خواجه‌سروی تصریح کرد: آنچه در جمهوری اسلامی علم روز است چیزی نیست جز علمی که باید با علوم و معارف اسلامی جهت یافته باشد. در حوزه تبلیغ و ترویج قرآن کار حداقلی برای آن انجام شده است و باید از این امر فراتر برویم تا پژوهش و تولید متن در علوم انسانی محقق شود.

وی با بیان اینکه باید قرآن را در شأن و جایگاه خود قرار دهیم، اظهار کرد: اگر قرآن از تبیین در حاشیه و فوق برنامه به متن برنامه‌ها منتقل شود تا حدی می‌توان گفت که به نقطه مطلوب رسیده‌ایم. دانشجویی که در حال تکمیل هویت خود در دانشگاه است معارف قرآنی در شیرازه جان و زبان او نهادینه می‌شود.

شایان ذکر است، در این بخش از 9 پایان‌نامه در بخش کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تقدیر شد. همچنین در بخش نشریات نیز از 26 اثر برگزیده تجلیل به عمل آمد.

پایان پیام/
 

کد خبر 162278

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha