ترویج فرهنگ قرآنی مصونیت جامعه را در پی دارد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران گفت: هر قدر جامعه را مجهز و مسلح به فرهنگ قرآنی کنیم به همان میزان مصونیت جامعه را در قبال آسیب‌های اجتماعی در پی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت‌الاسلام اسدالله جعفری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران امروز (25 مرداد) در بازدید از دوازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت ساری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جامعه‌ای که بخواهد زنده باشد، باید فرهنگ قرآنی در آن جاری باشد.


وی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ قرآنی موجب غنای اعتقادی عموم مردم می شود، گفت: هر اندازه بتوانیم با فرهنگ قرآن آشنا شویم ،جامعه رو به تعالی می‌رود.


این مقام مسئول با اشاره به اینکه اعتقادات، سیاست، اقتصاد و تمام مسایل جامعه ما به قرآن وابسته است، بیان کرد:‌ در نمایشگاه قرآن ساری آخرین آثار و دستاوردها ارائه شده است.


حجت‌الاسلام جعفری با اشاره به اینکه مدت برگزاری نمایشگاه قرآن نباید محدود باشد، گفت:‌ باید محلی برای برگزاری دائمی نمایشگاه قرآن و آثار قرآنی و اسلامی داشته باشیم که در طول سال فعالیت کند.
 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران افزود: رمضان بهار قرآن و بهار پیوستن انسان به خداوند است که ما باید از این فرصت برای نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه نهایت استفاده را بکنیم.


وی با مثبت ارزیابی کردن حضور ناشران از سایر استان‌ها در نمایشگاه قرآن و عترت مازندران، تصریح کرد‌: ‌در کنار اجرای برنامه‌های قرآنی برخی از اعتقادات و گرایش های انحرافی کاهش می یابد.


حجت‌الاسلام جعفری با بیان اینکه متاسفانه امروز در جامعه شاهد برخی از این جریانات و الگوهای انحرافی نظیر شیطان ‌پرستی، وهابیت و غیره هستیم ، افزود:‌ اعمال و رفتار این گروه‌ها با فرهنگ قرآنی تقابل دارد.


وی با اشاره به اینکه محتوای قرآنی باید در نمایشگاه قرآن مشاهده شود، اضافه کرد:‌ بهتر بود در این نمایشگاه غرفه‌ای هم به بیان حقایق در رابطه با جریان‌های انحرافی اعتقادی می‌پرداخت تا برای مردم و بویژه نسل جوان که بیشتر در معرض خطر قرار دارند ، در این زمینه روشنگری شود.


جعفری با بیان اینکه نمایشگاهی که برگزار شده فعال و پویا است ، یادآور شد:‌ نمایشگاه قرآن از نظر کمی و کیفی باید تقویت شود.


گفتنی است، نمایشگاه قرآن و عترت ساری تا پایان ماه مبارک رمضان دایر است.


پایان پیام/

 

 

کد خبر 162747

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha